Master în studii alimentare
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Informatie cheie
Locația campusului
New York, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 - 6 years
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
USD 1.795 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Pregătire pe punct / credit în anul universitar 2019-20
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Studiați sistemele alimentare, cultura și politicile din New York
Primul program de masterat din SUA dedicat burselor alimentare, Food Studies la NYU Steinhardt angajează abordări ale științelor umaniste și științelor sociale și te pregătește să analizeze sistemul alimentar american actual, conexiunile sale globale și alternativele locale. Veți examina abordările culturale, politice, economice, de mediu și geografice ale alimentelor în contexte locale, urbane și globale.
Acest program de 40 de credite în domeniul artelor necesită 19 credite în cursuri obligatorii care acoperă sisteme alimentare, cultură și politici, precum și o componentă de cercetare. Dincolo de aceste cerințe, puteți lua 21 de credite în module de specializare (politică / advocacy, antreprenoriat social / antreprenoriat social, analiză media / culturală), permițându-vă să săpați mai profund în interesele dvs.
Misiunea noastră este de a examina modalitățile prin care indivizii, comunitățile și societățile produc, distribuie și consumă alimente. Orașele din centrul fluxurilor de oameni, produse și produse media sunt principalul loc al investigațiilor noastre.
De ce studiile alimentarului NYU?
- Aflați de la cei mai buni. Facultatea noastră, lideri proeminenți în domeniul lor, predă și îndrumă studenți, în timp ce desfășoară activ activități de cercetare pentru a rămâne angajat.
- Obțineți acces privilegiat. La înscriere, studenții studiază cu profesioniști din domeniul alimentar care servesc ca adjuncti și lectori invitați și sunt primiți de companii de producție alimentară, organizații non-profit, editori, firme de relații publice și marketing, reviste, distribuitori de alimente, producători de alimente și instituții de învățământ.
- A studia in strainatate. Oferim cursuri globale - și un program de studiu - în site-uri precum Paris, Hong Kong, Puerto Rico și Puebla, pentru ca studenții să câștige o experiență imersivă într-un context internațional.
- Fii provocat. Studenții învață experiențial, urmând cursuri de bază și de specializare, precum și elective interdisciplinare în cadrul Steinhardt, Școala de afaceri Stern, Școala Serviciului Public Wagner, Școala Absolventă de Arte și Științe sau Școala de Arte din Tisch.
- Treci mai departe. Ajutăm studenții interesați să găsească stagii într-o serie de site-uri potențiale de angajare și să le plasăm în poziții în care să poată dezvolta noi abilități și să colaboreze cu potențiali angajatori.
- Obține abilități practice. Programul pune accentul pe dezvoltarea gândirii critice și a cercetării care pregătește studenții pentru situațiile pe care le vor întâlni în profesie.
Galerie
Admitere
Burse și finanțare
Curriculum
Format: Full-time / Part-time
Credite: 40
Diploma de masterat necesită finalizarea a 40 de credite (19 în bază / cercetare obligatorie și 21 în specializare și cursuri elective) cu un GPA minim de 3,0; muncă cooperativă sau experiență pe teren; furnizarea de dovezi ale competenței și cercetării în limba engleză. Studenții ale căror diplome de licență se află într-un domeniu de studiu nelegat pot fi obligați să urmeze cursuri prealabile și să obțină experiență de lucru suplimentară cerințelor de masterat. În primul semestru al programului, fiecare student trebuie să se înscrie în FOOD-GE 2000.01, Cercetare curentă în studii alimentare.
Rezultatul programului
Misiunea noastră este să vă învățăm cum să examinați modurile în care indivizii, comunitățile și societățile produc, distribuie și consumă alimente. Având în vedere locația dinamică a Universității din New York, investigațiile dvs. asupra acestor subiecte se vor concentra asupra orașelor ca centru al fluxurilor de oameni, produse și produse media.
Studenții la MA de studii alimentare dezvoltă o serie de abilități, inclusiv:
- Cum să aplici o abordare interdisciplinară pentru a înțelege aspectele culturale, politice și economice ale sistemului alimentar
- Cum să discutați cu fluență probleme legate de suveranitatea alimentară, durabilitatea, etica și cultura
- Cum să evaluați politicile care modelează peisajul alimentar, abordând problemele de echitate și păstrând valorile culturale
Oportunități de carieră
Absolvenții MA de studii alimentare își găsesc locuri de muncă în toate domeniile din industria alimentară:
- Editare (reviste, ziare, surse online)
- Relații publice (restaurante, grupuri din holul alimentar, cărți de bucate, organizații alimentare)
- Marketing (pentru restaurante, bucătari celebri, cărți de bucate, organizații)
- Muncă nonprofit (educație, grupuri de susținere a alimentelor / foamei)
- Operațiuni alimentare (importatori / distribuitori de vin, restaurante, comerț cu amănuntul)
- Local și național guvernamental (guvernul orașului, guvernul federal, reglementările alimentare, relațiile dintre industrie și guvern)
- ONG lucrează în activități de advocacy și politici (agricultură, muncă, lipsă de alimente, comerț)
- Organizații de dezvoltare (construirea comunității, programe naționale, comerț internațional și organizații de ajutor)
- Companii de producție alimentară (producători și producători de produse alimentare)
- Companii de distribuție a produselor alimentare (import, transport și vânzare cu amănuntul)
Mărturii studențești
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Ingineria Alimentară
- Porto, Portugalia
MSc Tehnologie agroalimentară cu practică profesională
- Lincoln, Regatul Unit
MS în Științe Alimentare și Nutriționale
- Greensboro, Statele Unite ale Americii