Keystone logo
NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

Introducere

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) oferă programul Master of Science în Business Analytics (MSBA), proiectat și predat de academicienii premiate de la NUS Business School și NUS School of Computing.

În 2013, NUS Business Analytics Centre fost înființat în colaborare cu IBM pentru a dezvolta un grup de talente de profesioniști în domeniul analiștilor de afaceri pentru a răspunde nevoilor companiilor care doresc să-și îmbunătățească afacerile prin utilizarea analizelor. Într-o colaborare de 5 ani care a urmat, NUS a oferit expertiză academică pentru proiectarea, realizarea și derularea programului MSBA, în timp ce IBM a contribuit cu cunoștințe industriale.

Interesul global în domeniul analizei a crescut de atunci, cu companii din diverse industrii care caută în mod activ talente care excelează în domeniul analizei. Pana in prezent, 300 de proiecte de analiza industriala au fost finalizate de studentii NUS MSBA, scoala formand parteneriate valoroase cu peste 50 de organizatii.

NUS Business School

Înființată în 1965, NUS Business School se află astăzi printre cele mai importante școli de afaceri din lume, obținând clasamente de top de către publicații și agenții independente, cum ar fi The Financial Times și QS Top MBA, ca recunoaștere a calității programelor noastre, a cercetării facultăților și a absolvenților.

În afară de oferirea unei educații profesionale riguroase, relevante și pline de satisfacție elevilor restante din întreaga lume, aceasta excelează în oferirea celor mai bune cunoștințe de afaceri la nivel mondial cu perspective profunde asiatice, pregătindu-i pe elevi să conducă afacerile asiatice la succesul internațional și să ajute întreprinderile globale să reușească Asia.

Școala atrage o diversitate de studenți inteligenți și talentați în portofoliul larg de programe academice, inclusiv Bachelor of Business Administration (BBA), Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA), Executive MBA, Masterat și programe de doctorat în plus față de înscrierea personalizată și deschisă Cursuri de educație executivă.

Ca parte a unei universități cuprinzătoare cu discipline în 17 facultăți, Școala se află într-o poziție unică de a influența amploarea și profunzimea Universității, inclusiv accesul la un vast și foarte divers organism de studenți în campus și o rețea vastă de absolvenți universitari.

Școala de calcul NUS

Școala de calcul NUS este cea mai cunoscută școală de calcul din Singapore și a produs un traseu de absolvenți, printre care directori executivi și arhitecți tehnologici ai multinaționale, agenții guvernamentale și întreprinderi înfloritoare.

Școala oferă programe excelente de studii universitare și postuniversitare în întregul spectru al domeniului computerizării, inclusiv informatică, sisteme informaționale, inginerie informatică, analiză de afaceri și securitate informatică, precum și specializări în domenii emergente de importanță, cum ar fi inteligența artificială, fintech , blockchain, analytics and security.

Studenții cu experiență excepțională, împreună cu cererea de talente de calcul în toate domeniile și industriile, fac absolvenți NUS Computing foarte căutați. Inspirăm studenților noștri cu calități de conducere și spirit de spirit antreprenorial prin mentorat, inițiative de servicii comunitare și programe speciale, incluzând The Furnace, un incubator de pornire care oferă finanțare, infrastructură și suport de management pentru a aduce ideile originale la fructificarea comercială.

Școala are plăcerea de a educa Singapore și de profesioniștii din domeniul calculatoarelor din lume în ultimele patru decenii și sunt mândri să numere mulți lideri locali și internaționali importanți în acest domeniu în rândul familiei noastre de absolvenți mari și perfecționați.

Locații

  • Singapore

    I3 Building, 21 Heng Mui Keng Terrace #03-47, 119613, Singapore

Întrebări