Keystone logo
Nueva Lengua Spanish School

Nueva Lengua Spanish School

Nueva Lengua Spanish School

Introducere

Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia oferă cursuri de spaniolă în Bogotá, Cartagena, Medellín și într-o rezervație naturală lângă Guaduas.

Dacă sunteți în căutarea unui curs de spaniolă de calitate într-o școală confortabilă și prietenoasă, cu profesori profesioniști, dacă doriți să studiați spaniola și să călătoriți făcând noi prieteni în timp ce vă întâlniți și vă bucurați de cultură, muzică, gastronomie, muzee și plimbări prin natură; atunci Noua Școală de Spaniolă în Columbia este pentru tine. Programul nostru a fost dezvoltat urmând cele mai stricte orientări internaționale pentru predarea limbilor străine.

Nueva Lengua este recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și serviciile sale și din 2003 tineri și adulți din aproape o sută de țări au studiat cu noi. Avem o mare varietate de cursuri și începem cursurile în fiecare săptămână la toate nivelurile. Încă din prima zi, vă veți simți bineveniți, întâmpinați și susținuți în această experiență de învățare a spaniolei în timp ce călătoriți.

Locații

  • Bogotá

    Calle 69,11a - 09, 110231, Bogotá

    Întrebări