Keystone logo
© Nuclio Digital School
Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Introducere

Nuclio Digital School a fost creată cu obiectivul de a forma talente pentru a descoperi poziții cu mare cerere pe piața actuală. A reușit să se plaseze printre cele mai importante 3 școli digitale din Spania datorită metodologiei sale inovatoare și a conexiunii strânse cu ecosistemul tehnologic și antreprenorial.

Cât de 5 luni îmi pot transforma cariera profesională?

Vei fi surprins dacă spunem că în doar câteva luni poți dobândi aceleași cunoștințe ca și când studiezi un an întreg.

Cum să o facă? Răspunsul este să te cufunzi în cunoștințele și experiența practică a unei zone de formare. Masteratele noastre intensive sunt programe care au fost concepute de echipe de produs, specialiști în sectorul educației și experți activi care dețin poziții de responsabilitate în startup-uri și mari corporații. Abordarea preponderent practică folosește metodologia de învățare prin practică în clase cu grupuri mici de studenți.

Studenții noștri se confruntă cu provocări reale care simulează viața de zi cu zi a rolului pentru care se pregătesc. În plus, programele sunt revizuite și actualizate în conformitate cu cererea pieței, remarcându-se prin faptul că este o tendință în tehnologie și instrumente în fiecare sector oferit. Durata este de 4 luni, așa că se aplică metodologii și sprinturi agile pentru ca elevii să obțină rezultatele. În sfârșit, se remarcă rețeaua noastră de profesori, profesioniști activi care folosesc cele mai moderne tehnici de pe piață, garantând învățarea practică.

 • 86% au un loc de muncă
 • 62% au atins un rol superior în sector
 • 94% studenți îl recomandă

Ceea ce a realizat această pandemie este să accelereze un proces pe care îl trăim deja în ultimii ani: trecerea a mii de profiluri de la o industrie tradițională la una mult mai digitală. Posturile de muncă din companii evoluează profilul lucrătorului și de aceea este atât de important să pregătim angajații cu acele abilități și soft skills pe care piața le cere rapid, intensiv și practic.

La Nuclio Digital School ne concentrăm pregătirea pe a ajuta la recalificarea profilurilor, reorientarea profesională și formarea oamenilor pentru a conduce transformarea digitală în companii.

Locații

 • Barcelona

  Carrer de Padilla,287, 08025, Barcelona

 • Madrid

  Calle de Núñez de Balboa,12, 28001, Madrid

 • Barcelona

  Barcelona, Spania

Întrebări