Keystone logo
Novosibirsk State University Master în managementul petrolului și al gazelor
Novosibirsk State University

Master în managementul petrolului și al gazelor

Novosibirsk, Rusia

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Ca surse principale de energie, petrolul și gazele joacă un rol crucial în toate economiile și civilizația modernă în general. Scăderea combustibililor fosili face ca o țară să fie dependentă de celelalte, în timp ce cele cu stocuri mari de resurse naturale pot suferi de efectele negative ale "decesului olandez". Toate, odată cu respectarea dinamicii economiei mondiale, a instabilității politice și a creșterii populației, se tem de perspectivele securității energetice. Aceasta înseamnă că managementul din industria extractivă se confruntă cu noi provocări care depășesc variațiile de risc standard. Administratorii companiilor de extracție a petrolului și gazelor trebuie să ia în considerare aspectele sociale, politice, economice, de mediu și juridice dincolo de deciziile pe care le iau.

Scopul deputatului "Gestionarea petrolului și a gazelor" este de a instrui analiști și factori de decizie cu înaltă calificare, care sunt pregătiți să lucreze eficient pentru necesitățile viitoarei industrii de petrol și gaze, atât în ​​context regional cât și global, și care sunt capabili să întâmpină provocările cu care se confruntă industria de astăzi și se vor confrunta mâine. Împreună cu proiectul specific, deputatul european este adaptat pentru a îndeplini toate cerințele standardului educațional de stat în domeniul "Management".


Eligibilitate generală

Membru în Parlamentul European "Gestionarea petrolului și a gazelor" este deschis atît studenților străini, cît și absolvenților instituțiilor de învățămînt superior din Rusia (inclusiv absolvenții de licență ai NSU). Participantul la europarlamentar trebuie să dețină o diplomă de studii (certificat sau document analogic) cu privire la un program de nivel de licență sau de calificare specializată. Nu există o limită oficială a domeniului de specializare. Cu toate acestea, există cerințe pentru participanții care se potrivesc programului.


Taxă de școlarizare

Costul studiilor cu normă întreagă pentru gestionarea de petrol și gaze a MEP la Departamentul de Economie al NSU în anii 2019-2020 este de 4200 de dolari pe an.

Taxă de acomodare

Taxa de cazare în hostelul studenților este de aproximativ 20 USD pe lună.

5475_nov7.jpg

Novosibirsk State University

Novosibirsk State University este o universitate tânără și dinamică situată într-unul dintre cele mai interesante locuri din lume, în Novosibirsk Academia Town, cunoscută și sub numele de Akademgorodok.

Este un loc special conceput pentru cercetare, pentru că face parte din comunitatea academică globală chiar și în trecutul său sovietic. Universitatea a fost înființată ca un loc unic de învățare și cercetare pentru știința extrem de concentrată. NSU oferă un mediu extraordinar pentru studiu și cercetare și este considerat unul dintre cele mai bune universități din Rusia *.

În timpul vizitei la universitate, studenții și tinerii cercetători au ocazia unică de a atinge resursele numeroaselor instituții de cercetare din Filiala Siberiană din cadrul Academiei Ruse de Științe din Rusia pentru a desfășura activități de cercetare inovatoare, în timp ce se bucură, de asemenea, de viața socială și culturală a orașului Novosibirsk, Orașul Rusia între Munții Ural și Oceanul Pacific **


* Unul dintre cele mai bune universități din Rusia în 2013 (QS World Rankings University)

** 3d unul dintre cele mai mari orase din Rusia

Despre Școală

Întrebări