Keystone logo
© NOVA School of Law / A Raposa Branca
NOVA School of Law

NOVA School of Law

NOVA School of Law

Introducere

Pentru a ține pasul cu vremurile în schimbare și a respecta cerințele acestora. Pentru a fi un exemplu de urmat. Să-i umplem de mândrie pe cei care, alături de noi, au decis să contribuie la o societate mai dreaptă și mai bună. Acesta este angajamentul NOVA School of Law .

Misiune

Prin dezbaterea dintre idei, culturi și talente, creăm cunoștințe și practici inovatoare și deschidem noi căi pentru viitor.

Misiunea NOVA School of Law este de a spori diferențele și individualitățile fiecărui student, făcând din diversitate un punct de plecare pentru adaptarea la provocările la care răspunde Legea.

Principii directoare

Vocaţie

1. NOVA School of Law fost creată pentru a fi în centrul inovației în dezvoltarea științelor juridice și în predarea dreptului în Portugalia prin progresul său în cercetare, predarea de noi discipline, utilizarea noilor metodologii pedagogice și scopul de a răspunde noilor cerințe de formare profesională.

2. Misiunea NOVA School of Law este de a fi deschisă către societate, noile ramuri ale dreptului și alte științe sociale, cu un accent special pe schimbările contemporane ale vieții publice și problemele ei inerente. Pe lângă activitățile sale tradiționale de cercetare și predare, NOVA School of Law va aborda nevoia de a dezvolta activități de dezbatere, colaborare și de diseminare a ideilor cu alte sectoare ale societății. Relațiile strânse cu cele mai moderne facultăți de drept din Europa și Statele Unite sunt o prioritate.

3. NOVA School of Law se angajează să consolideze ideea de comunitate academică, considerând că misiunea profesională a învățământului universitar de drept trebuie să se dezvolte în echilibru cu alte funcții esențiale, atât culturale, cât și științifice. Din punct de vedere pedagogic, NOVA School of Law își propune să mențină standarde înalte de merit și evaluare.

Obiective

4. NOVA School of Law , pe lângă abordarea disciplinelor juridice și non-juridice de bază esențiale pentru formarea unui avocat, consideră că obiectivele sale specifice sunt investigarea și predarea drepturilor emergente în următoarele domenii:

  • Drept criminalistic
  • Legea Administratiei Publice
  • Drept internațional
  • Dreptul comercial
  • Dreptul social

5. O atenție deosebită va fi acordată „Legislație”, „Drept și economie” și „Studii critice de drept”.

6. NOVA School of Law va organiza în mod regulat conferințe publice mari despre „Statul Justiției în Portugalia” și „Statul Administrației Publice în Portugalia”.

Locații

  • Lisbon

    Campus de Campolide 18, 1099-032, Lisbon

    Întrebări