Keystone logo
© Nova National School of Public Health
NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Introducere

Conducerea drumului educației pentru sănătate publică

204164_Designsemnome2.png

Școala Națională de Sănătate Publică NOVA ( NOVA NSPH ) a atins această poziție de lider pe baza unei abordări consolidate și diversificate cu un portofoliu de formare de cursuri absolvite bazate pe nevoile actuale, axat pe un proces de învățare centrat pe student și cu un panel de profesori distinși și experimentați. .

În strânsă articulație cu cercetarea și o conexiune puternică cu practica, NOVA NSPH a dezvoltat o masă critică de profesioniști extrem de diferențiați. Studenții noștri se remarcă prin abilitățile lor tehnice, științifice și capacitatea de a acționa, în diferite sectoare, fiind capabili să facă față celor mai complexe probleme de sănătate publică, într-un context global în continuă schimbare.

Cercetare și dezvoltare națională și internațională

Dezvoltăm cercetări naționale și internaționale de calitate.

NOVA NSPH conduce și participă la proiecte de cercetare complexe și competitive, într-o cultură ghidată de provocările actuale și viitoare ale sănătății publice, axată pe inovare și impact social.

Producția de dovezi susține sănătatea și bunăstarea populației și consolidează sistemele de asistență medicală, unde prioritatea este de a traduce dovezile în soluții aplicabile, în contexte reale, de la local la global.

Oamenii sunt cheia succesului nostru

Succesul nostru este făcut de echipa noastră. Angajații sunt vitali pentru instituția noastră, deoarece sunt direct responsabili pentru îndeplinirea misiunii, scopului și principiilor noastre . Implicarea profesorilor, investigatorilor, partenerilor, studenților și absolvenților este cea care face posibilă asumarea acestui rol important în comunitate.

Studenții noștri

NOVA NSPH întâmpină anual aproximativ 180 de studenți noi pentru cursuri cu durată de unul sau mai mulți ani, inclusiv doctorate, masterate și specializări. În plus, aproximativ 200 de studenți urmează cursuri scurte.

Tezele de master, doctorat și alte teze de curs final sunt de obicei publicate în reviste științifice recunoscute. Studenții noștri au medii educaționale diverse, inclusiv medicină, asistență medicală, farmacie, tehnologii de sănătate, antreprenori, economie, management, drept, psihologie și altele.

Statistică

Fapte și cifre

Rata de angajare

 • Rata de angajare a NOVA NSPH Masters este mai mare de 85%.
 • Doctoranzii NOVA NSPH au 100% din rata de angajare.
 • La un an de la finalizarea unui curs de master NOVA NSPH , studenții sunt adesea „independenți” (+21% față de anul precedent).

Inovație și antreprenoriat

 • Aproximativ 1/3 din masterat și doctorat au un anumit tip de implicare în inițiative de inovare și antreprenoriat. Aceste activități includ întreținerea unei afaceri familiale preexistente și crearea de noi companii.
 • Doctoranții implicați în inițiative antreprenoriale sunt orientați în special către crearea de noi produse și/sau servicii.

Studenti internationali

88 de studenți străini din 24 de naționalități

8% din venituri din surse internaționale

Această informație se bazează pe datele OBIPNOVA – Observatorul de Inserție Profesională al Absolvenților Universității NOVA din Lisabona, care urmează ale studenților Școlii Naționale de Sănătate Publică NOVA (absolvenți, masteranzi și doctoranzi), timp de 10 ani de la absolvire.

  Admitere

  NOVA NSPH are mai mult de 25 de cursuri pe an. Întrucât cursurile de doctorat, masterat, postuniversitar sau pe termen scurt, toate au date de admitere diferite.

  Vă rugăm să găsiți aceste informații pe site-ul de mai jos sau să contactați serviciile noastre academice ( [email protected] ).

  Calendarul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică NOVA

  1 Semestru: din septembrie până în februarie
  2 Semestru: din februarie până în iulie
  Examene - 1 semestru: februarie
  Examene - Semestrul 2: iulie/septembrie

  Caracteristici Campus

  Campusul

  Bibliotecă

  Biblioteca noastră are o capacitate de 15 utilizatori cu acces gratuit la toate publicațiile. Este la dispoziția personalului didactic și studenților, precum și a absolvenților NOVA NSPH și a publicului larg, conform reglementărilor Centrului nostru de Documentare și Informare - CDI.

  Colecția Bibliotecii noastre' are peste 17.500 de volume (inclusiv așa-numita literatură gri), într-un catalog public; și, în jur de 200 de reviste științifice în formă tipărită.

  Avem un serviciu de împrumut interbibliotecar, disponibil național și internațional, unde utilizatorii pot solicita acces la cărți, capitole de cărți și articole de jurnal, care nu sunt disponibile în facilitățile noastre.

  Biblioteca oferă acces la mai multe baze de date cu text integral, precum și la Biblioteca do Conhecimento Online (b-on) de unde utilizatorii pot obține informații dintr-un număr mare de publicații academice, chiar și în afara campusului.

  Acces la internet

  Campusul școlar are wifi în întreaga clădire. De asemenea, are la dispoziție un centru de calcul pentru studenți, cu aproximativ 30 de stații de lucru, toate cu acces la internet și la imprimantă.

  Laboratoarele școlare

  NOVA NSPH este recunoscut pentru cercetările sale pe mai multe probleme de sănătate publică. Pentru asta, școala are 2 laboratoare:

  Laboratorul de analiză și tehnici de management
  Laboratorul de Tehnici de Analiză și Management este o bază de date importantă de tehnici, pentru predare/învățare și proiecte de cercetare, dezvoltare și inovare.

  Laboratorul de Sănătate a Muncii
  Laboratorul de Sănătate Ocupațională NOVA NSPH este un loc dedicat dezvoltării proiectelor de cercetare și sponsorizării acțiunilor externe pentru Comunitate. De asemenea, dezvoltă tehnici de evaluare clinică în supravegherea sănătății, în contextul Sănătății Muncii, care pot fi aplicate în procesul de predare-învățare al Cursului Avansat de Medicina Muncii.

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   Curs de master în sănătate publică

   Locul 1 în TOP 100 din clasamentul Eduniversal Best Masters 2022

   În 2022, cursul de master în sănătate publică al Școlii Naționale de Sănătate Publică NOVA a fost recunoscut drept „ Cel mai bun masterat 2022 ” de către EDUNIVERSAL BEST MASTERS RANKING la „categoria Sănătate”.

   Certificare internațională APHEA

   În 2023, Cursul de Master în Sănătate Publică a primit Certificarea Internațională APHEA , demonstrând nu numai excelența cursului, ci și angajamentul Școlii Naționale de Sănătate Publică NOVA față de standardele educaționale internaționale ale managementului sănătății.

   Locații

   • Lisbon

    Avenida Padre Cruz, 1600-560 Lisbon, 1600-560, Lisbon

   • Lisbon

    Lisbon, Portugalia

    Întrebări