Keystone logo
© BIMM University
Notting Hill College

Notting Hill College

Notting Hill College

Introducere

Un furnizor lider de oportunități de învățare diversificată

Notting Hill College este o instituție dinamică britanică specializată în educație continuă, precum și formare profesională. Colegiul a fost înființat în 2004 și, încă de la această dată, se extinde constant pe diverse căi; curriculum-ul și proiectarea programelor, parteneriatul academic și construcția de rețele. Această muncă diligentă ne-a făcut un furnizor de frunte care oferă servicii de învățare diversificate.

Datorită actualizărilor și inovațiilor noastre riguroase; NHC a atras studenți ambițioși pentru a se alătura programelor sale și a prosperat în comunitatea de predare și învățare. Abordarea noastră bazată pe calitate ne-a oferit o perspectivă globală și am plasat NHC în prim-planul pieței de formare profesională.

De-a lungul anilor, NHC au dezvoltat programe de formare profesională care conduc direct la piața profesională a locurilor de muncă. Aceasta înseamnă că Colegiul oferă doar acele programe care sunt pe deplin acceptate de sectorul educațional din Marea Britanie și în străinătate, precum și de întreprinderi și industrie.

Toate programele de studiu sunt în prezent cartografiate în Cadrul de Credite pentru Calificări. Colegiul oferă cursuri în:

  • Elevii și profesioniștii care doresc să lucreze sau să studieze în Marea Britanie sau în orice altă țară vorbitor de limba engleză sunt obligați să treacă examenele de limbă engleză. Tutorii noștri atenți oferă cursuri de pregătire pentru unu la unu și cursuri de pregătire în Marea Britanie, predate de la Școala noastră de limbă engleză.
  • Pentru calificările din sectorul de afaceri, Notting Hill College oferă o gamă largă de cursuri de management acreditate ATHE.
  • Pentru cei care doresc să-și extindă abilitățile de predare și să-și angajeze abilitățile sau chiar să ia primii pași pentru a deveni profesori, oferim cursuri TEFL și TESOL pentru a vă ajuta să deveniți profesor.

Campusul britanic din Notting Hill College este acreditat de către Serviciul de Acreditare pentru Colegii Internaționale (ASIC), care este un organism independent care oferă servicii de acreditare pentru colegii independente, de învățământ superior și de învățământ superior. Acreditarea ASIC ajută elevii și părinții să facă o alegere mai informată și va ajuta, de asemenea, o școală, un colegiu, o universitate, un furnizor de formare sau un furnizor de educație la distanță, să demonstreze organismului studențesc internațional că este o instituție de înaltă calitate.

Câștigarea acreditării ASIC - care este aprobată și autorizată de UKBA (Agenția britanică de frontieră) pentru a acționa ca o organizație de acreditare pentru colegii internaționale - a fost realizată prin trecerea unei serii de verificări de calitate

Instituția noastră operează în patru domenii majore care sunt: ​​formarea profesorilor, formarea profesională, sănătatea

Toate școlile NHC se angajează să aibă o pregătire excelentă și o pregătire de calitate. Prin cursul nostru practic, orientat spre carieră, îi ajutăm pe studenții noștri să-și atingă întregul potențial. Experiența noastră în furnizarea de cursuri profesionale și academice într-o gamă largă de discipline a ajutat elevii noștri să-și atingă obiectivele și să aibă un viitor de succes.

Pentru a garanta acoperirea globală a Notting Hill College , am stabilit o serie de regiuni regionale

Locații

  • Manchester

    Peter House, 9th Floor, Oxford Street, M1 5AN, Manchester

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări