Keystone logo
Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Introducere

Informatii generale

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) este una dintre cele mai credibile și mai renumite universități tehnice cu mai multe discipline și centre științifice din Rusia. Reprezentând o infrastructură larg răspândită, resurse materiale sofisticate și potențial intelectual ridicat, Universitatea noastră a devenit o școală de cercetare recunoscută la nivel internațional; are o gamă largă de legături culturale și științifice atât cu universitățile din Rusia, cât și din străinătate.

NMSTU este una dintre universitățile ruse care au statutul de „Universitate emblematică”. Numărul total de studenți ajunge la 12.000 în 2018. Facultatea cuprinde circa 800 de cadre didactice, dintre care peste 530 dețin un doctorat. grade și 98 – grade de doctorat. Oferim o gamă largă de programe de licență, masterat și postuniversitar pentru studenții ruși și dezvoltăm programe avansate de master predate în limba engleză pentru studenții internaționali. Studenții și personalul didactic de la NMSTU sunt implicați într-o varietate de activități de cercetare și programe de granturi. Centrul de cercetare și dezvoltare de inovații și tehnologie al Universității cuprinde 14 școli științifice și aproximativ 20 de laboratoare de cercetare, Institutul de Cercetare Nanosteels, Incubatorul de Afaceri pentru Inovare și Centrul de Cercetare pentru Tineret. Datorită integrării ridicate a educației, științei și producției, NMSTU reușește să implementeze mari proiecte de cercetare fundamentală și aplicată sponsorizate atât de guvern, cât și de clienți privați. Universitatea noastră este, de asemenea, implicată în programe internaționale de schimb de studenți și are acorduri de cooperare cu 37 de universități partenere din 60 de țări din întreaga lume. În mod tradițional, studenții noștri de inginerie urmează cursuri practice în companii străine.

De asemenea, NMSTU desfășoară activități ca parte a proiectelor TEMPUS finanțate de Comitetul European al UE. NMSTU participă la proiectele UE privind modernizarea curriculei.

Cercetătorii noștri universitari devin consilieri științifici pentru studenții postuniversitari ai universităților de peste mări în metalurgie și minerit, care acționează în mod regulat ca competitori oficial la universitățile partenere străine și devin, de asemenea, membri ai comitetelor internaționale de conferințe.

Campusul include dormitoare bine echipate, un centru de sănătate, care oferă o gamă largă de servicii de sănătate tuturor angajaților și studenților, un centru de recreere și facilități sportive oferind oportunități de instruire sportivă și participare la campionate regionale și naționale la toate nivelurile, grup de formare, o varietate de clase acvatice, și multe altele, precum și cafenele, cantine și stațiuni. De mai bine de 80 de ani absolvenții NMSTU au devenit profesioniști în inginerie, știință, tehnologie, afaceri și științele umane. Studenții noștri sunt recrutați de diferite companii din întreaga țară și din străinătate.

Prin istoria sa de 85 de ani, Universitatea este cunoscută ca un centru științific și educațional multidisciplinar, renumit pentru școlile sale științifice din țară și din străinătate. Are o geografie largă a culturii și relații științifice cu universități de top din Rusia și străinătate. NMSTU este inclusă în primele 300 de universități ale clasamentului internațional QS „Europa în dezvoltare și Asia Centrală”, precum și în primele 100 de universități rusești în clasamentul internațional al Webometrics.

NMSTU este comisă:

  • Pentru a educa studenții în știință și tehnologie, împărtășind cunoștințele lor avansate în beneficiul tuturor;
  • Să ofere studenților săi sprijin intelectual în activități de cercetare și descoperiri, relații de cooperare cu companii legate de știință și tehnologie pentru îmbunătățirea omenirii și pentru a răspunde marilor provocări ale lumii;
  • Să dezvolte în fiecare elev capacitatea, pasiunea și voința de a lucra cu înțelepciune, creativ și eficient pentru a intra în lumea muncii și a contribui la națiune și lume cât mai bine.

Anul înființării:

1934

Numarul studentilor:

peste 12 000

Locații

  • Magnitogorsk

    Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation, 455000, Magnitogorsk

Întrebări