Keystone logo
Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Introducere

Despre NUA

Norwich University of the Arts (NUA) s-a stabilit de mai bine de 170 de ani în educația artistică, de design și media. Dar, deși istoria noastră poate fi urmărită până în 1845, perspectivele noastre sunt gânditoare spre viitor.

De la un campus din centrul orașului care se mândrește cu facilități de ultimă generație până la o abordare a predării, care ne-a văzut premiat cu aur în cadrul cadrului de excelență în predare și clasat pe locul 1 în Marea Britanie pentru păstrarea studenților de către The Times și The Sunday Times Good University Guide 2020, reputația noastră căci excelența este bine câștigată.

NUA a prosperat ca o universitate stabilită, dezvoltând o reputație națională ca o comunitate academică inovatoare și creativă, cu un angajament ferm de a oferi cursuri profesionale, bazate pe practică, care să ofere studenților spațiu pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și urmări pasiunea.

În centrul tuturor studenților noștri. Artiști, designeri, producători. Aducând interese diverse și perspective unice, acestea împărtășesc dorința de a fi provocate și inspirate. Să înveți din trecut și să modelezi viitorul.

Declarația noastră de misiune

Misiunea NUA este să fie cea mai bună universitate de specialitate pentru artă, design, arhitectură și studii media din Europa, producând absolvenți de cea mai înaltă calitate și inspirând studenți și personal pentru a atinge excelența în sferele creative și culturale.

Istoria Norwich University of the Arts

1845Școala de design Norwich este fondată în 1845 de artiștii și adepții Școlii de pictori din Norwich, singurul grup provincial britanic care a stabilit o reputație internațională pentru pictura peisajului.
1965Aprobat pentru a oferi asigurări la nivel de diplomă prin Diploma în artă și design.
Din 1965 încoaceDouă puncte forte în pictură și design grafic apar, sub un grup de profesioniști și profesori excepționali, punând un semn pe scena națională de artă și design.
1975Primele cursuri de diplomă BA Honors oferite validate de Consiliul pentru Premiile Academice Naționale (CNAA).
1989Great Yarmouth College of Art încorporat în școală.
1993Primele cursuri de masterat introduse printr-un acord academic cu Anglia Politehnica.
1994Constituită ca instituție de învățământ superior, redenumită Norwich School of Art and Design.
1995Primul student la diplomă de cercetare înscris la studii de doctorat.
2008A acordat puterea de a acorda diplome până la nivel de masterat și a fost redenumit Colegiul de Arte al Universității Norwich.
2012Titlu universitar acordat de Consiliul privat, devenind Norwich University of the Arts . Desemnează primul său cancelar - actorul Sir John Hurt.

Agenția de Asigurare a Calității verifică modul în care universitățile și colegiile din Marea Britanie își mențin standardul în materie de învățământ superior.

Universitatea a fost înființată ca instituție independentă de învățământ superior în temeiul secțiunii 121 din Legea privind reforma educației din 1988 și este un organism recunoscut cu puteri de acordare a diplomelor. Universitatea este reglementată de Oficiul pentru Studenți (OfS). Informații despre statutul universității pot fi găsite pe OfS Register și pe lista organismelor recunoscute publicată pe site-ul web al guvernului britanic (GOV.UK). Cadrul de reglementare OFS va intra pe deplin în vigoare de la 1 august 2019. De la 1 aprilie 2018 până la 31 iulie 2019 Universitatea va fi supusă aranjamentelor tranzitorii OfS.

Locații

  • Norwich

    Duke Street,4, NR3 3AJ, Norwich

Întrebări