Keystone logo
Northwestern State University of Louisiana NSU

Northwestern State University of Louisiana NSU

Northwestern State University of Louisiana NSU

Introducere

Northwestern State University este o instituție receptivă, orientată spre studenți, angajată să dobândească, să creeze și să disemineze cunoștințe prin predare, cercetare și servicii inovatoare. Cu certificatele sale, programele universitare și postuniversitare, Northwestern State University își pregătește populația de studenți din ce în ce mai diversă pentru a contribui la o comunitate globală incluzivă, cu o dedicare fermă la îmbunătățirea regiunii, statului și națiunii noastre.

Northwestern State University a fost înființată în 1884 în vechiul conac Bullard, deasupra unui deal cu vedere la orașul plin de viață fluvial Natchitoches. În 1921, Școala Normală de Stat din Louisiana, care a oferit inițial un program de studii de doi ani pentru pregătirea educatorilor, a început să ofere un program de educație de 4 ani și a fost redenumită Colegiul Normal din Louisiana. În 1944, extinderea în continuare a ofertelor de diplome a dus la schimbarea numelui școlii în Northwestern State College. În 1970, colegiul a obținut statutul de universitate și a fost redenumit titlul pe care îl deține și astăzi: Northwestern State University din Louisiana.

Astăzi, peste 136 de ani mai târziu, rămân trei coloane din structura originală pe ceea ce se numește acum Deal normal într-un district istoric național. Această locație este cel mai vechi site ocupat continuu pentru învățământul superior din Louisiana. În continuă creștere, statul Northwestern servește, de asemenea, regiunea la locurile sale de instruire din afara campusului din Shreveport, Alexandria și Fort Polk.

Locații

  • Natchitoches

    Sam Sibley Drive,175, 71457, Natchitoches

    Programe

      Întrebări