Keystone logo
Northern State University MSEd în consiliere (două specialități)
Northern State University

MSEd în consiliere (două specialități)

Aberdeen, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

22 Aug 2024

USD 6.735 / per year *

În campus

* totalul anual estimat pentru rezidenții SD/ND/IA/NE/CO/WY/MT; 10.202 USD: total anual estimat pentru rezidenții din Minnesota; 11.936 USD: total anual estimat pentru nerezident

Introducere

Masterul nostru în consiliere este un program de doi ani plus doi de vară, cu specializări în sănătate mintală clinică și consiliere școlară.

Programul de consiliere NSU duce la o diplomă de master în știință în educație, pregătindu-vă pentru o școală K-12 sau o certificare/licență de consiliere clinică în domeniul sănătății mintale. Programul nostru este acreditat de Consiliul pentru Acreditarea Consilierii și Programelor Educaționale Conexe (CACREP).

În calitate de student la consiliere NSU, vă puteți alege calea de carieră:

  • Sănătate mintală clinică: Pregătiți-vă să lucrați într-o agenție sau într-o practică privată și obțineți certificarea pentru a lucra cu copii, adulți, familii și grupuri. (Câștigați o diplomă în consiliere clinică de sănătate mintală – 60 de credite)
  • Consiliere școlară: Pregătiți-vă să consiliați copiii K-12 în școli private, publice sau parohiale. Gradul tău te pregătește pentru o carieră în orientarea școlară. (Câștigați o diplomă în consiliere școlară – 60 de credite)
  • Consiliere criminalistică: Pregătiți-vă să lucrați în sistemul de justiție penală și obțineți certificarea pentru a lucra cu victimele, primii respondenți și făptuitorii. (Câștigați o diplomă în consiliere clinică de sănătate mintală cu o specializare în consiliere criminalistică – 72 de credite)

Rezultatul programului

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări