Keystone logo
Northeastern University London

Northeastern University London

Northeastern University London

Introducere

De ce să studiezi la Northeastern University London ?

Northeastern University London oferă o comunitate vibrantă, colegială, care oferă programe de studii ample și riguroase din punct de vedere academic, concepute pentru a dota absolvenții cu combinația de abilități și cunoștințe care sunt din ce în ce mai dorite de organizații, angajatori și societate.

Ca parte a rețelei globale de campusuri a Universității Northeastern, toți studenții au acces la vasta bibliotecă online a Northeastern. Studenții de licență au opțiunea de a petrece un semestru în străinătate studiind într-unul dintre campusurile din SUA ale Universității Northeastern, în timp ce absolvenții NU London beneficiază de burse generoase pentru absolvenți pentru a studia pentru masterat într-unul dintre campusurile nord-estului din America de Nord.

Diplome de licență

Studenții se bucură de un nivel extraordinar de flexibilitate în alegerea disciplinelor și a cursurilor pentru a crea un program de studii personalizat pentru gradul lor, care este adaptat intereselor lor academice și aspirațiilor lor viitoare. Ei pot alege să se concentreze pe o singură disciplină academică pentru gradul lor sau să combine subiectul principal de studiu cu una sau o serie de subiecte complementare și teme interdisciplinare.

Subiectele și Pathways tematice includ:

 • Istoria artei (numai opțional)
 • Afaceri
 • Informatică
 • Scriere creativă (numai opțional)
 • Știința datelor
 • Etica inteligenței artificiale
 • Economie
 • Engleză
 • Istorie
 • Lege
 • Filozofie
 • Politică și relații internaționale
 • Psihologie
 • Sociologie (numai opțional)
 • STEM (numai opțional)
 • Sustenabilitate (numai opțional)

Masterat

Programele postuniversitare ale Universității sunt cursuri de ultimă oră care explorează intersecția științei umaniste. Studiul la Northeastern University London este o activitate îmbogățitoare, atât pe plan personal, cât și profesional, iar studenții postuniversitari joacă un rol esențial în dezvoltarea continuă a comunității universitare vibrante.

Programele noastre de master promovează abilități avansate în chestionarea critică, culegerea de informații, sinteza și analiza, codificarea și comunicarea orală și scrisă.

Învățământ excepțional

Predarea la Northeastern University London cuprinde prelegeri interactive, seminarii și tutoriale în grupuri mici. Unele dintre cursurile noastre sunt oferite printr-un număr mare de ore programate de predare sau „de contact”, în timp ce altele se concentrează pe studii mai mici, mai personalizate, ghidate independente sau proiecte practice sau bazate pe comunitate. Cele mai multe prelegeri și seminarii vor avea aproximativ 20-30 de studenți participanți, în timp ce tutorialele vor avea de obicei cinci sau mai puțini studenți și uneori pot fi unul la unu. Această abordare personalizată a predării permite tuturor să participe și să prospere

Poziția noastră

De la înființarea Universității, aceasta și-a dezvoltat o reputație de a oferi o experiență universitară de neegalat, depășind în mod constant toate universitățile Russell Group pentru satisfacția generală a studenților în Sondajul Național al Studenților din Marea Britanie (2019, 2020, 2021 și 2022).

Absolvenții noștri

NU London oferă o experiență de învățare intensivă și oportunități imense de creștere individuală. Studenții care aleg să studieze la universitate devin persoane sigure, bine rotunjite, elocvente, cu o capacitate de gândire critică independentă și de dezbatere intelectuală, abilități impresionante de cercetare, o serie de interese și pasiuni și o înțelegere a modului în care își pot aplica studiile la lumea în general.

Universitatea crede în predarea abilităților și comportamentelor versatile, relevante pentru o gamă largă de industrii. Subiectele oferite încorporează abilități care sunt transferabile într-o serie de cariere și locuri de muncă, inclusiv arte, tehnologie, finanțe, drept, jurnalism, publicație, serviciu public și publicitate.

Absolvenții au continuat să lucreze pentru companii prestigioase precum Accenture, BBC, Civil Service, Deutsche Bank, M&C Saatchi, PwC și Slaughter & May. Absolvenții au urmat studii suplimentare la instituții de top, inclusiv Universitățile din Oxford și Cambridge, LSE, UCL, King's College London, Universitatea din Chicago, New School din New York și Northeastern University.

Cerinte pentru viza

Dacă sunteți un student internațional care vine la Northeastern University London pentru a studia un program care durează mai mult de 6 luni, trebuie să solicitați o viză de student înainte de a veni în Regatul Unit. Această viză a înlocuit viza de nivel 4.

În baza Vizei de student, studenților li se permite să se înscrie și să studieze programul cu Northeastern University London . Studenții pot lucra maximum 20 de ore pe săptămână în timpul perioadei de curs și normă întreagă în pauzele sau vacanțele.

Trebuie să solicitați această viză înainte de a ajunge în Marea Britanie, nu este posibil să treceți de la o viză de vizitator la una de student.

Cetățenii UE/SEE care nu au statut de pre-decontare sau de decontat sau o altă viză din Regatul Unit care le permite să studieze, vor trebui să solicite o viză de student.

Dacă sunteți un student internațional care deține o altă viză pentru Regatul Unit care vă permite să studiați în Marea Britanie pe durata programului dvs., este posibil să nu aveți nevoie să solicitați o viză de student. Vă rugăm să contactați echipa de conformitate cu Visa pentru a discuta în continuare cerințele dvs. de imigrare.

Permis de muncă după studii

Ruta pentru absolvenți este disponibilă studenților internaționali care au o viză de student valabilă în momentul depunerii cererii și au absolvit cu succes o diplomă din Marea Britanie la nivel de licență sau mai sus la un furnizor de învățământ superior cu un istoric de conformitate.

Solicitanții de succes pe această rută vor putea să rămână și să lucreze sau să caute de lucru în Regatul Unit la orice nivel de calificare pentru o perioadă de maximum doi ani dacă au absolvit cu succes o diplomă de licență sau de master. Absolvenții de doctorat vor putea rămâne trei ani.

Orice student eligibil care a absolvit după 01 iulie 2021 va putea aplica pentru traseu. Aceasta include studenții care și-au început deja cursurile.

Ruta pentru absolvenți necesită o nouă cerere de viză, care va fi posibilă numai din interiorul Regatului Unit.

Acesta va include plata unei taxe de viză de 715 lire sterline și a unei taxe suplimentare pentru sănătate pentru imigrare la rata completă de 624 lire sterline pe an.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • London

  Saint Katharine's Way,58, E1W 1LP, London

Întrebări