Keystone logo
Northeastern University —Toronto

Northeastern University —Toronto

Northeastern University —Toronto

Introducere

Fondată în 1898, Northeastern este o primă universitate de top 50 de cercetare la nivel mondial și lider recunoscut în învățarea experiențială, ancorat în cel mai mare și mai inovativ program de educație cooperativă din lume. Integrăm studii de clasă cu oportunități de muncă profesională, cercetare, servicii și învățare globală în 128 de țări.

Northeastern a început cu o idee nouă: că învățământul superior va fi îmbogățit prin integrarea cursurilor studenților cu oportunități de experiență în domeniul lor de studiu; că o universitate ar putea să-și servească cel mai bine studenții și să conducă inovația prin implicarea directă în comunitatea sa prin parteneriate cu angajatorii. Pe măsură ce universitatea a crescut de-a lungul deceniilor, la fel a crescut și amploarea comunității noastre și nivelul nostru de implicare. Astăzi, cooperativa este nucleul celui mai mare program de învățare experiențială din lume, care se extinde la peste 3.300 de angajatori din 128 de țări. Conducerea Northeastern în învățarea experiențială este fundamentul conducerii sale în dezvoltarea parteneriatelor educaționale și de cercetare globale în întreaga lume – iar campusurile de absolvenți din Seattle și Charlotte, Carolina de Nord și hub-ul din Silicon Valley sunt cea mai recentă manifestare a acestei conduceri. La fel ca în 1898, Northeastern se angajează cu comunitățile în parteneriate dedicate promovării educației și creșterii economice.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Toronto

    Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400, , Toronto

Întrebări