Keystone logo
North Greenville University

North Greenville University

North Greenville University

Introducere

North Greenville University (NGU) este o instituție privată de arte liberale afiliată la Convenția Baptistă din Carolina de Sud și recunoscută drept una dintre cele mai notabile universități creștine conservatoare din sud-est și chiar națiune.

În inima North Greenville University se află o comunitate centrată pe Hristos, formată din profesori și membri ai personalului autentici, îngrijitori, angajați să ofere fiecărui student o experiență educațională de calitate și oportunități practice pentru creștere spirituală și servicii în campus în comunitatea locală și în jurul lume.

NGU oferă mai mult de 50 de opțiuni de licență, de licență online și de absolvire, iar studenții își pot finaliza cursurile la campusuri sau complet online.

North Greenville University există pentru a-L glorifica pe Dumnezeu cultivând absolvenți echipați pentru a servi drept lideri de transformare pentru biserică și societate.

North Greenville University este o instituție co-educativă de arte liberale care oferă oportunități de învățământ superior într-o atmosferă creștină. Universitatea se străduiește să pregătească studenții pentru a deveni mai buni, contribuind la membrii societății, educând întreaga persoană prin integrarea disciplinei academice, a unui stil de viață creștin și a unei experiențe culturale îmbogățite, oferind în același timp studenților cele mai bune oportunități de creștere spirituală, pregătire academică și serviciu creștin. Hristos trebuie să fie centrul campusului pentru educație creștină și construirea caracterului creștin. North Greenville University oferă educație de calitate într-un mediu biblic sănătos, centrat pe Hristos.

Locații

  • Tigerville

    North Tigerville Road,7801, 29688, Tigerville

    Întrebări