
MSc in
MS Siguranța alimentară
North Dakota State University College of Agriculture, Food Systems, and Natural Resources

Informatie cheie
Locația campusului
Fargo, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Introducere
Programul educațional privind siguranța alimentelor de la NDSU a fost fondat în 2001 pentru a contribui la satisfacerea nevoii tot mai mari de persoane cu experiență în materie de siguranță alimentară în guvern, afaceri și mediul academic. Facultățile absolvenților NDSU care participă la programele de siguranță alimentară provin din mai multe colegii și acoperă mai multe domenii de expertiză, inclusiv științe microbiologice, comunicare, sănătate publică, alimentație și nutriție și științe ale plantelor.
Pe măsură ce sistemul nostru alimentar devine mai globalizat și mai complex, este din ce în ce mai important pentru profesioniștii din domeniul sănătății publice să angajeze consumatorii și membrii industriei alimentare, inclusiv fermieri, procesatori de alimente și lucrători în serviciile alimentare. Monitorizarea și prevenirea răspândirii bolilor de origine alimentară, diseminarea și aplicarea legilor sau reglementărilor cheie și educarea publicului cu privire la practicile de manipulare a alimentelor în condiții de siguranță sunt priorități de top. Aceste priorități pot fi atinse prin utilizarea metodelor inovatoare în domeniile microbiologiei moleculare, biotehnologiei, evaluării și gestionării riscurilor bazate pe știință, principiilor de igienă, legilor și reglementărilor privind siguranța alimentelor și programelor de supraveghere activă. Gradul NDSU MPH, cu o specializare în siguranța alimentelor, va oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni membri vitali ai frontierei care lucrează pentru a menține populația și sistemele noastre alimentare în siguranță.
Elevii au flexibilitatea de a-și concentra sarcinile și de a alege cel puțin două cursuri elective în funcție de interesele și obiectivele lor profesionale. Temele de interes potențial includ: diagnosticarea și detectarea bolilor, prevenirea răspândirii bolii în sistemele alimentare, politica de sănătate publică și răspunsurile de urgență la amenințările emergente pentru securitatea alimentară. Aplicarea acestor subiecte se bazează pe curriculum-ul de specializare în siguranța alimentelor și cursul fundamental de bază MPH.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în știință și siguranță alimentară
- Kaunas, Lituania
Master în sănătatea animalelor și siguranța alimentelor
- Las Palmas de Gran Canaria, Spania
MSc Applied Food Safety and Quality Management
- Chatham, Regatul Unit