Keystone logo
North Dakota State University – Department of Construction Management and Engineering

North Dakota State University – Department of Construction Management and Engineering

North Dakota State University – Department of Construction Management and Engineering

Introducere

Industria construcțiilor este una dintre cele mai mari industrii din Statele Unite. Reprezintă aproape 8 la sută din produsul național brut național și angajează milioane de oameni. Industria este împărțită în patru sectoare: construcții de clădiri rezidențiale, construcții industriale, construcții comerciale pentru construcții și construcții civile grele.

Departamentul de Management și Construcții al Construcțiilor oferă programe educaționale de calitate, care pregătesc studenții pentru cariere de succes în profesiile de inginerie și management în construcții.

Oferim mai multe programe de absolvire, inclusiv:

 • Master of Science in Construction Management - un grad de cercetare centrat pe campus.
 • Master of Construction Management - un program profesional online format din 30 de credite de lucru și curs de examen asociat Constructor (AC).
 • Certificat de absolvire în Managementul construcțiilor - un program profesional online axat pe domeniile de estimare, programare și management de proiect la nivel de absolvent.
123669_100222_construction_eng_14web.jpg

Viziune

Departamentul de Management și Construcții al Construcțiilor este o unitate educațională dedicată aspirațiilor studenților.

Misiune

Departamentul de Management al Construcțiilor și Inginerie oferă programe educaționale de calitate care pregătesc studenți competenți la nivel național și absolvenți pentru cariere de succes în profesiile de inginerie și construcții.

valori

 • Integritate de onoare
 • Respectă diversitatea, drepturile individuale, responsabilitatea academică și libertatea
 • Credeți în incluziune, transparență și comunicare
 • Angajează-te într-un mediu educațional excelent
 • Avansați cunoștințele prin cercetare de bază și aplicată
 • Serviți comunități, organizații și societăți

Obiective

 • Consolidarea programelor universitare
 • Creșterea producției de grad absolvent
 • Îmbunătățirea cercetării pentru a beneficia învățarea studenților și industria construcțiilor
 • Consolidarea legăturilor cu industria construcțiilor
 • Susținerea creșterii prin extinderea infrastructurii și resurselor educaționale

Pixabay / Pexels

122865_pexels-photo-268362.jpeg

Facultatea și Personalul

Facultatea noastră și membrii personalului dedicat predării, consultanței și consultării în carieră. Toți membrii facultății au diplome de doctorat. Multe dintre ele au licențe profesionale, precum Inginer Profesional și / sau Constructor Profesional Certificat.

În plus, mulți membri ai facultății au experiențe de lucru legate de construcții atât în Statele Unite, cât și în străinătate.

Facilităţi

Avem săli de curs bine echipate, laboratoare de calculatoare și laboratoare de predare și cercetare pentru studenții săi. Sălile de clasă utilizate de departament sunt echipate cu un computer, un sistem de administrare a cursului Blackboard, acces la internet, un proiector, o cameră de documente și un Apple TV.

În plus, departamentul menține un laborator de calculatoare, un laborator de realitate virtuală, un laborator de beton și un laborator de soluri și împărtășește spațiul de laborator cu Departamentul de Construcții Civile pentru laboratoarele geotehnice și de supraveghere.

123672_150928_construction_management_eng_02.jpg

Grupuri de studenți

Există trei organizații studențești din Departamentul de Management și Construcții al Construcțiilor: Contractori Generali Asociați (AGC) din America, Asociația Națională a Constructorilor de case (NAHB) și Sigma Lambda Chi.

Capitolul studenților AGC concurează în fiecare an la competiția Școlilor asociate de construcții. Capitolul studenților NAHB concurează în fiecare an la concursul de gestionare a construcțiilor rezidențiale Sigma Lambda Chi este o societate internațională de onoare pentru construcții.

Locații

 • Fargo

  1315 Centennial Blvd, Engineering Building, Rm 106, 58102, Fargo

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări