Keystone logo
Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Introducere

Despre Noroff

Inovatorii digitali ai viitorului studiu la Noroff. Vei fi la îndemână chiar din prima ta zi. Sectorul de afaceri va urma studiile dvs. chiar din prima zi. Ne-am pus în pantofii viitorului tău angajator și am venit cu o listă de dorințe. Am elaborat apoi planul de studiu.

122456_coffee-desk-notes-workspace.jpg

Noroff este un stil de viață. Vei schimba locul de muncă de mai multe ori pe parcursul vieții, dar educația ta va rămâne parte a identității tale. Acesta este motivul pentru care credem în formarea oamenilor, educația prin instruire practică și vrem să vă facem pregătiți să preluați controlul.

Servim studenții într-un univers bazat pe tehnologie și îi pregătim pentru viața profesională digitală. Filozofia noastră de bază este că sunteți gata în prima zi lucrătoare. Gata pentru munca.

Noroff a educat și antrenat cercetători criminalistici digitali, fotografi și producători de filme, animatori 3D, graficieni, marketeri digitali, designeri de jocuri, administratori de sistem, producători de muzică, printre altele, de câteva decenii.

Viziunea noastră este ca absolvenții Noroff să fie primii mutați. Primul care a dezvoltat noi metode, primul pe locație, care este cel mai bine clasat în competență și primul care generează noi titluri de locuri de muncă pe piețele noi.

Nimeni dintre noi nu știe cu ce vei lucra după ce îți vei finaliza pregătirea de bază la Noroff. Titlurile de locuri de muncă sunt create zilnic de jucători în arena digitală. Astăzi nu există o singură profesie, cu greu o singură afacere care nu are nevoie de expertiză digitală de specialitate. Acesta este motivul pentru care una dintre cele mai importante sarcini ale noastre este să ne asigurăm că elevii noștri continuă să învețe. Că îi urmărim. Că metodele pe care le-au folosit pentru a învăța în timpul lor la Noroff oferă abilitățile de a învăța lucruri noi, rapid, precis și la un nivel calitativ ridicat.

Astăzi, restructurarea digitală este o parte la fel de firească a zilei noastre de lucru ca pauzele noastre de prânz. Prin urmare, nu mai educăm pentru titlul profesional, ci pentru practica profesională.

Programele noastre diverse de studii sunt în curs de dezvoltare continuă și sunt întotdeauna atent orientate către piața forței de muncă și includ programe de licență la Noroff University College și specializare profesională la Noroff Vocational School .

Campusurile noastre:

 • Oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Kristiansand
 • Studii online

Toate programele educaționale de la Noroff sunt acreditate de Agenția Norvegiană pentru Asigurarea Calității în Educație (NOKUT) și au fost aprobate pentru împrumuturi și subvenții pentru studenți de către Fondul de împrumuturi educaționale de stat norvegian (Statens Lånekasse pentru Utdanning).

Pe lângă administrarea propriului colegiu universitar, Noroff are colaborări cu unități de învățământ din străinătate:

 • Universitatea Teesside din Anglia
 • Universitatea din South Wales în Țara Galilor
 • Școala de film AFDA din Africa de Sud
 • Universitatea Deakin din Australia

Această colaborare permite studenților Noroff să se bazeze pe învățământul lor profesional de doi ani și să primească o diplomă de licență în străinătate pe parcursul unui an.

Studii online Noroff

122455_pexels-photo-2089368.jpeg

Studiind online, vă puteți adapta studiile la viața de zi cu zi. Veți fi monitorizat îndeaproape de către tutorul dvs. și veți primi lecții video și îndrumări de specialitate personalizate.

S-ar putea să lucrați cu normă întreagă cu dorința de a intra în educație ulterioară. S-ar putea să fii acasă cu copii. S-ar putea să trăiești în străinătate sau prea departe pentru a participa la campus. Indiferent de motiv, vă vom oferi toate instrumentele de care aveți nevoie. Vei lucra împreună cu profesorii și alți studenți pe parcursul studiilor și le vei suplimenta cu auto-studiu. Am conceput studiile noastre pentru a se potrivi cu tine și viața ta. Acest lucru este garantat pentru a vă schimba viitorul.

Dorim ca programele educaționale ale Noroff să ofere sprijin pentru noi idei și inovații în cadrul industriilor digitale.

Ne dorim ca elevii noștri să fie extrem de motivați și căutători competenți pentru locuri de muncă în care competența digitală avansată și relevantă este o cerință. Studiile noastre sunt disponibile în mod natural și digital.

Mulți oameni nu au ocazia să urmeze fizic o serie de prelegeri la o sală de cursuri. Acesta este motivul pentru care spunem la Noroff: Oferă tuturor aceeași oportunitate de a reuși în ambițiile lor. Prin urmare, puteți finaliza online o întreagă diplomă de licență. Portofoliul nostru conține atât studii universitare universitare ( studii de licență) cât și studii școlare profesionale , iar aceste programe sunt livrate în moduri diferite. Toate prelegerile colegiului nostru universitar sunt transmise în direct și pot fi participate de pe un dispozitiv digital oriunde în lume. Puteți vedea aceeași prelegere de câte ori doriți.

Full-time sau part-time

Puteți lua studii profesionale pe o normă întreagă sau part-time. Programele încep de patru ori pe an - în ianuarie, martie, august și octombrie. Studiile noastre online au fost aranjate pentru cei care au nevoie sau doresc flexibilitate în studiile lor, iar programele corespund aceleiași educații ca educația profesională pe care o oferim studenților noștri în campus. Cerințele de admitere sunt aceleași ca pentru învățământul profesional și învățământul universitar din campus.

Locații

 • Oslo

  Mølleparken 4, 0459, Oslo

 • Bergen

  Kanalveien 88, 5068, Bergen

  • Stavanger

   Byfjordparken 17, 4007, Stavanger

   • Kristiansand

    Elvegata 2A, 4608, Kristiansand

    Programe

    Întrebări