Keystone logo
Nord University - Business School Master of Science în Managementul Global
Nord University - Business School

Master of Science în Managementul Global

Bodø, Norvegia

2 Years

Engleză

La zi

15 Apr 2024

Aug 2024

NOK 130.000 / per year *

În campus

* Categoria F| Categoria E - 160.000 NOK| Categoria D - 180.000 NOK| Categoria C - 260.000 NOK| Categoria B - 380.000 NOK| Categoria A – 500.000 NOK/ pe an

Introducere

Doriți să ajutați la dezvoltarea de soluții regionale la problemele și provocările globale? În acest program de studiu multidisciplinar, unul dintre obiective este de a educa și dezvolta lideri care înțeleg această dinamică. Cunoștințele pe care le dobândiți în timpul acestei educații vă vor permite să conduceți schimbarea și munca de dezvoltare în cadrul creării durabile de valoare albastră și verde. Schimbul este o parte naturală a dezvoltării unei înțelegeri a perspectivelor globale, iar acest program vă oferă, de asemenea, o oportunitate de aur de a câștiga experiență internațională. Fie prin schimburi regulate de studenți la una dintre numeroasele universități partenere ale Nordului, fie prin participarea la programul nostru de parteneriat de perspectivă în metroul mondial Shanghai.

Programul este potrivit și pentru non-economiști. Are o predare bazată pe sesiuni, cu multă activitate și interacțiune. Printre altele, studenții vor participa la cea mai mare conferință internațională a studenților nordici (High North Dialogue), care are loc anual la Universitatea Nord.

Admitere

Oportunități de carieră

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări