Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introducere

CERCETAREA CERCETĂRII ÎN MEDICINĂ ȘI ȘTIINȚELE SĂNĂTĂȚII

Care sunt ambițiile voastre în această nouă eră a descoperirilor?

Considerăm că pentru rezolvarea problemelor vitale de sănătate, excelența în metodologia educației și cercetării este esențială. Scopul nostru este de a inspira și de a ghida studenții talentați în căutarea lor de a deveni lideri în domeniul sănătății, profesori sau cercetători de pionierat - cei care aspiră să facă diferența cu cercetarea lor indiferent de domeniul lor - medicina clinică, cercetarea în domeniul drogurilor, sănătatea publică sau dezvoltarea politicilor de sănătate .

PROGRAMELE MSC

În centrul acestei filosofii se află programele noastre de trei Masterat de Științe (MSc). Două dintre acestea sunt destinate pentru titularii unei diplome de licență: Master of Science în științe de sănătate (un program de doi ani full-time, care oferă specializări în Epidemiologie, Epidemiologie clinică, Epidemiologie genetică, Sănătate publică și Economie de Sănătate) Cercetare clinica. Al treilea program este destinat absolvenților de masterat și profesioniștilor din domeniul sănătății la nivel postuniversitar. Acesta este MSc în Științe Medicale, care este oferit ca un program de un an cu normă întreagă sau un tailor-made de doi ani program part-time executiv. Acest program oferă, de asemenea, mai multe specializări.

PROGRAMUL DE VARĂ ERASMUS

Fiecare dintre aceste trei programe combină formarea teoretică și practică în medicină și științele medicinei. Programele încep în luna august cu programul de vară Erasmus. Acest portofoliu de 30 de cursuri de subiecte biomedicale de ultimă treaptă este conceput pentru a satisface pe deplin nevoile studenților și profesioniștilor internaționali cu un interes specific - cum ar fi medicina clinică, practica generală, sănătatea publică, epidemiologia, genetica sau biostatistică.

Deoarece programul de vară se concentrează pe principiile și metodele cheie ale cercetării medicale cantitative, este deschis nu numai participanților la programele MSc, ci tuturor studenților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Dacă nu sunteți înscris într-un program de diplomă, dar doriți să obțineți actualizări esențiale într-o serie de discipline medicale și de sănătate aplicate, puteți să vă compilați personal propriul plan de pregătire - o altă fațetă importantă a filozofiei NIHES . În calitate de student independent, sunteți, de asemenea, bineveniți să vă înscrieți în orice parte a curriculumului nostru regulat de toamnă.

PROGRAME POSTGRADUATE

Vrei să adaugi o dimensiune internațională carierei tale ca cercetător? Să combine cercetarea și activitatea clinică? Sau căutați să vă maximizați șansele de a vă califica pentru un proiect de cercetare de doctorat prin intermediul unui program postuniversitar? Cursul nostru de cercetare este conceput pentru a vă ajuta să le faceți pe toate.

Luați în considerare programul nostru postuniversitar pentru încă un an de formare în domeniul cercetării după Master's, dacă doriți să obțineți mai multă experiență de cercetare sau să creșteți șansele de a vă califica pentru un proiect de cercetare de doctorat.

La NIHES , ne extindem continuu rețeaua de universități partenere din întreaga lume. Deci, oricare ar fi ambiția dvs. - dacă intenționați să lucrați ca om de știință în mediul academic, în sectorul public sau în industrie - vă vom oferi cunoștințele și expertiza de care aveți nevoie.

Locații

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Întrebări