Keystone logo
Nha Trang University

Nha Trang University

Nha Trang University

Introducere

Bine ați venit la Nha Trang University (NTU), care se află în reputația celui mai frumos oraș de coastă din Vietnam. Nha Trang University este una dintre cele 50 de universități publice din Vietnam cu peste 50 de ani de istorie și dezvoltare.

Nha Trang University fost înființată și continuă să fie, o instituție de vârf pentru educație și formare la niveluri universitare și postuniversitare pentru sectorul pescuitului și alte industrii conexe din Vietnam.

După ce a stabilit o bază solidă în domeniul pescuitului și acvaculturii, Nha Trang University se dezvoltă acum într-o universitate pe mai multe niveluri și pe mai multe discipline, pentru a oferi resurse umane calificate pentru a satisface nevoile de industrializare și modernizare a Vietnamului.

Cu o lungă istorie și o tradiție mândră, Nha Trang University dezvoltă parteneriate de cooperare cu universități și institute de cercetare din Vietnam și din străinătate pentru a-și integra activitățile de educație și cercetare în regiune și în lume și pentru a-și asigura studenții și facultățile să răspundă nevoilor a dezvoltării socio-economice a țării.

Locații

  • Nha Trang

    Nguyễn Đình Chiểu,Số 2, 650000, Nha Trang

    Întrebări