Keystone logo
New York University Global (Paris campus)

New York University Global (Paris campus)

New York University Global (Paris campus)

Introducere

Unul dintre cele mai mari centre academice globale din NYU, NYU Paris este un loc vibrant și dinamic în care veți găsi cele mai bune oportunități de a profita la maximum de experiența dvs. de studiu. La NYU Paris, vă veți bucura de o experiență care vă va schimba viața, fără a fi nevoie să faceți o pauză în cursul studiilor. Misiunea noastră este să vă însoțim în această călătorie.

În curând veți descoperi că Parisul este un oraș divers și cosmopolit care oferă un amestec luminant de istorie și modernitate. Acasă la unele dintre cele mai renumite muzee din lume, Parisul este, de asemenea, unul dintre principalele hub-uri tehnologice din lume.

Cursurile predate în centrul nostru academic de ultimă generație reflectă acest mix: pe lângă numeroase cursuri de științe umaniste - limba franceză, filosofie, istoria artei, politică, literatură, istorie și multe altele - oferim acum și cursuri în tehnologia muzicii, mass-media și comunicații, matematică, informatică ... Cursurile noastre sunt predate de instructori de top și se bazează pe numeroase cerințe majore. Elevii primesc mentorat individual de la un consilier academic, primesc îndrumări despre viața în afara clasei de la o echipă dedicată de viață studențească și au acces la un consilier la fața locului.

A studia la NYU Paris este o aventură umană fantastică. Veți avea ocazia să întâlniți studenți locali, să urmați cursuri în universitățile noastre partenere, să vă bucurați de unele dintre numeroasele evenimente culturale și excursii peste noapte pe care le organizăm, să vă angajați în activități de voluntariat umanitar, să contribuiți la construirea comunității ... posibilitățile sunt fără sfârşit!

Locații

 • New York

  383 lafayette street, 10003, New York

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări