Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Introducere

Institutul de Tehnologie din New York - Colegiul de Inginerie și Științe informatice

Explorează Institutul de Tehnologie din New York - o universitate dinamică, foarte clasată și acreditată, non-profit, dedicată educării următoarei generații de lideri și inspirării inovației și promovării antreprenoriatului.

111909_Picture1.png

Despre Institutul de Tehnologie din New York:

Institutul de Tehnologie din New York oferă programe universitare, postuniversitare și profesionale în peste 50 de domenii de studiu, inclusiv știința informaticii, datele și securitatea informatică; biologie și studii biomedicale; arhitectură și design; Inginerie; profesiile din domeniul sănătății și medicina; Tehnologiile informatice și digitale; de management; comunicare și marketing; educație și consiliere; energie și durabilitate. Un institut non-profit, independent, privat și nonsectarian de învățământ superior, universitatea salută mai mult de 9.000 de studenți din întreaga lume. Universitatea are campusuri în New York și Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas), și Vancouver (British Columbia), precum și programe din întreaga lume. Peste 100.000 de absolvenți cuprind o rețea de angajați, producători și inovatori pregătiți să schimbe lumea, să rezolve provocările din secolul 21 și să reinventeze viitorul.

Din anul 1955, NYIT și-a urmărit misiunea de a:

 • Oferiți educație profesională orientată spre carieră
 • Oferiți tuturor studenților calificați accesul la oportunitate
 • Sprijiniți cercetarea și bursa care să beneficieze de lumea mai mare

Cine suntem noi:

La Institutul de Tehnologie din New York, diversitatea este reprezentată de un mozaic de studenți angajați, fiecare contribuind cu unelte unice intelectuale, culturale și creative la o comunitate de campus bogată și vibrantă. Facultatea și studenții universității reprezintă și îmbrățișează o diversitate de perspective, valori, idei, medii, stiluri, abordări, experiențe și credințe - oferind o educație stimulativă, cultivatoare și cu adevărat cosmopolită din secolul al XXI-lea. Vizualizați aici NYIT.

111914_Picture1.png

Unde suntem:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Arcă.
 • Vancouver, Canada

Despre Colegiul de Inginerie și Științe informatice:

111915_Picture1.png

Institutul de Tehnologie din New York se numără printre primele treimi din programele de inginerie acreditate listate de US News

Ideile care par a fi imposibil de realizat se formează zilnic la Institutul de Tehnologie din New York, unde elevii învață să rezolve problemele, să contribuie la soluții și să lucreze la provocările din secolul 21, care afectează direct lumea. Studenții NYIT înregistrează o rentabilitate notabilă a investițiilor în educația lor: absolvind pregătirea profesională, dotată cu abilitățile și experiențele solicitate de angajatori de vârf, programe universitare și instituții de cercetare din întreaga lume. Raportul salarial al Colegiului PayScale plasează Colegiul de Inginerie și Științe ale Computerelor printre primele 28% din școlile de inginerie bazate pe potențialul salarial.

Programe academice:

 • Inginerie electrică și informatică, MS
 • Bioinginerie, MS
 • Inginerie mecanică, SM
 • Informatică, SM
 • Securitatea informațiilor, rețelelor și calculatoarelor, MS
 • Știința datelor, SM

Centrul pentru Inovare și Tehnologia Inovării (ETIC)

Centrul pentru inovare și tehnologie (ETIC) este centrul hub al Institutului de Tehnologie din New York pentru încurajarea descoperirii, cultivarea de noi afaceri și produse, precum și idei proaspete în tehnologie, inginerie și știință aplicată. Prin extinderea parteneriatelor între industrie, comunitatea academică și organizațiile profesionale, ETIC încearcă să facă diferența în domeniile critice ale tehnologiei IT și cybersecurity, bioindustriilor și dispozitivelor medicale, precum și energiei și tehnologiilor ecologice.

Lucrând în laboratoarele și facilitățile de ultimă generație ale ETIC, elevii lucrează cu companii partenere și rețele de investitori, ajutându-i să devină lideri transformatori în domeniu.

Cercetare aplicată și bursă:

Eforturile de cercetare ale Institutului de Tehnologie din New York primesc finanțări fără precedent din partea agențiilor naționale și prin eforturi interne de finanțare. Expertiza universitatii in domenii cum ar fi cybersecurity, robotica, tehnologii implantabile / purtatoare, medicina, asistenta medicala, durabilitate si multe altele, sustin reputatia crescanda a NYIT de a oferi solutii tehnologice inovatoare pentru problemele din lumea reala.

Acreditarea: Institutul de Tehnologie din New York este acreditat de către Comisia de Stat pentru Mediul Învățământului Superior din Orientul Mijlociu și este însărcinat de Consiliul Regent al Universității de Stat din New York; programele și școlile noastre individuale, precum și campusurile noastre globale, au și acreditări de prestigiu. Vedeți o listă completă a agențiilor de acreditare.

Locații

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Întrebări