Keystone logo
New Shores International College

New Shores International College

New Shores International College

Introducere

New Shores International College este un colegiu inovator și dinamic care oferă cele mai bune educații interdisciplinare într-un mod unic și unic stimulant. Abordarea noastră interdisciplinară îi educă pe elevi să gândească atât pe larg, cât și profund, permițând intelectului să exploreze dincolo de limitele educației tradiționale. Absolvenții părăsesc New Shores ca personalități bine informate și rotunjite, capabile să aplice abilități analitice și creative variate și conștienți de lumea largă și de propriul lor potențial de a opera în cadrul acesteia.

Filozofia educațională New Shores distinge între „extinderea puterilor minții” și „stocarea acesteia cu cunoștințe”. Bineînțeles, studenții noștri trebuie să învețe și să păstreze un corp de date, dar, în mod esențial, sunt învățați să aplice analize critice și creativitate oricărei date ar putea fi.

În mod distinct față de alte instituții, noi, la New Shores, considerăm educația universitară ca un moment de descoperire, în care curiozitatea trebuie încurajată și întrebările nu ar trebui să înceteze niciodată. Vrem ca studenții noștri să fie curajoși și imaginați și recunoaștem că asta înseamnă și eșecul - și apoi învățarea din eșec - pentru a obține un succes și mai mare. Solicităm studenților noștri să se intereseze de subiecte în afara curriculumului îngust impus de unități de învățare mai tradiționale: la New Shores, credem că artiștii învață de la oamenii de știință, oamenii de știință de la manageri și managerii de la artiști.

Locații

  • Bengaluru

    Bengaluru, India

    Întrebări