Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Mexico State University College of Engineering

New Mexico State University College of Engineering

New Mexico State University College of Engineering

Introducere

Colegiul de Inginerie de la Universitatea de Stat din New Mexico a fost clasat pe locul 12 printre cele 50 de școli de inginerie cu cea mai bună valoare pentru 2019 dintr-un grup total de peste 500 de școli de inginerie eligibile. Clasamentul NMSU este mai mare decât cel din apropierea școlilor de inginerie concurente: Universitatea din New Mexico, clasată pe locul 18; și Universitatea din Texas din El Paso, clasată pe locul 27. NMSU ocupă, de asemenea, locul al treilea printre cele 15 instituții colegii cu colegii de inginerie de dimensiuni și compoziție similare.

Best Value Schools publică clasamente de studii superioare pe baza costului net și a valorii unui program de studii universitare.

Costul unui program sau prețul net cuprinde școlarizarea și taxele, manualele și consumabilele. Acest lucru este calculat folosind datele furnizate de Navigatorul Colegiului Centrului Național de Statistică Educațională și Sistemul de date pentru învățământul post-secundar integrat. Prețul net al Colegiului de Inginerie al NMSU este de 10.299 USD pe an.

Valoarea unui program de studii include factori pe termen scurt și pe termen lung. Valoarea pe termen scurt include orice asistență sau servicii disponibile prin universitate. Perspectivele post-absolvire, cum ar fi oportunitățile de angajare și salariile inițiale, determină valoarea pe termen lung.

Locații

  • Las Cruces

    East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

    Întrebări