Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Mexico State University College of Education

New Mexico State University College of Education

New Mexico State University College of Education

Introducere

Colegiul de Educație de la Universitatea de Stat din New Mexico a fost fondat în 1956, cu William B. O'Donnell în funcția de prim decan.

Pregătirea profesorilor a făcut parte din istoria NMSU încă din anii 1800, programele educaționale ocupând diferite case de-a lungul anilor. Programele educaționale au fost găzduite mai întâi în Școala de Agricultură și în 1929-1930 a fost creat un Departament distinct de Educație. În 1938, departamentul a trecut la Școala de Arte și Științe. Departamentul de Educație și Psihologie a obținut autonomie administrativă în 1956, când Departamentul de Educație și Psihologie a fost schimbat într-o Școală de Educație a Profesorilor. Termenul, Colegiul de educație a profesorilor, a fost folosit atunci când statutul de universitate a fost dobândit în 1957.

În 1968, colegiul s-a mutat în actuala sa casă din O'Donnell Hall, iar în 2008, colegiul a sărbătorit o renovare majoră a sălii O'Donnell, care a modernizat clădirea și a creat încăpere suplimentară pentru studenți și facultate.

Colegiul are peste 2.300 de studenți și este un producător de frunte de profesori, consilieri, directori și alți lideri educaționali din New Mexico. Colegiul are aproximativ 75 de membri permanenți ai facultății și de obicei angajează 20-30 de membri suplimentari cu normă parțială și temporari. Programul de licență are aproximativ 1.500 de studenți, iar programul de absolvenți are aproximativ 750 de studenți pe an. Colegiul Educației are o populație diversă de studenți și facultăți, diversitatea studenților la nivel universitar este de peste 50 la sută, iar diversitatea facultăților în acest an este de 55 la sută, cu o reprezentare hispanică de 30 la sută.

Colegiul are cinci departamente care includ Curriculum și Instrucțiuni, Consiliere și Psihologie Educațională, Kinesiologie și Dans, Educație Specială și Tulburări de Comunicare și Conducere și Administrație Educațională. Programele din colegiu variază de la licență la doctorat, iar colegiul este de obicei cel mai mare producător de absolvenți de doctorat la Universitatea de Stat din New Mexico.

Colegiul Educației colaborează cu raioanele locale și consorțiile regionale prin parteneriate, inițiative finanțate prin granturi și programe de sensibilizare. Multe dintre programe susțin dezvoltarea profesională a profesorilor, în matematică și științe, administrație, consiliere și sănătate comunitară. Mai multe dintre inițiativele noastre de matematică și știință au avut un impact direct asupra performanței elevilor. Mai recent, Programul pentru tulburări de comunicare prin Clinica de vorbire și auz Edgar Garrett a început recent să ofere servicii pentru persoanele cu autism.

Colegiul de educație se angajează să ofere oportunități educaționale celor care de obicei nu au avut acces. Colegiul este, de asemenea, dedicat oferirii de oportunități educaționale excelente pentru studenții tradiționali și parteneriatului cu școlile pentru a spori educația copiilor din New Mexico.

Locații

  • Las Cruces

    East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

    Întrebări