Keystone logo
New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

Introducere

Misiune

Colegiul de Arte și Științe oferă educație de bază pentru fiecare student NMSU și o gamă largă de diplome care pregătesc studenții pentru a fi cetățeni cunoscuți și responsabili ai lumii noastre. Promovăm descoperirea și îmbunătățirea societății pe tot parcursul vieții prin cercetare de vârf și activitate creativă și prin îndeplinirea misiunii noastre de acordare a terenurilor prin comunicare și implicare cu comunitatea mai mare.

valori

 • Elementele esențiale ale misiunii de acordare a terenurilor ale Colegiului de Arte și Științe sunt valorile noastre de bază, așa cum sunt descrise în următoarele declarații de valoare.
 • Accesibilitate: apreciem faptul că suntem accesibili diverselor persoane din New Mexico și nu numai. Apreciem educația incluzivă, disponibilă și accesibilă. Suntem poarta de acces către învățare pentru toți studenții, care ne oferă atât oportunitatea, cât și responsabilitatea de a avea impact asupra experienței lor de învățare într-un mod pozitiv.
 • Învățare și cunoaștere: apreciem învățarea și cunoștințele de dragul lor și creăm membri ai societății cu educație largă, care pot gândi critic și își pot îmbunătăți comunitățile. Ne străduim să modelăm dragostea de învățare și să insuflăm dorința unei vieți de învățare. Apreciem oferirea de studii superioare și burse prin programe puternice de absolvenți și de studii universitare.
 • Rigor și excelență: credem că cea mai bună educație este riguroasă, provocatoare și necesită perseverență. Credem că cele mai bune lucrări creative și științifice necesită aceleași eforturi. Cei care excelează în aceste eforturi ar trebui să fie recunoscuți, cultivați, recompensați și sărbătoriți.
 • Continuitate și stabilitate: credem că continuitatea și stabilitatea sunt esențiale pentru excelență în programele și activitățile noastre. Titularul, funcția de titularizare și facultățile colegiului care sunt angajate în NMSU și studenții săi sunt esențiale pentru continuitate și stabilitate.
 • Scop și loc: apreciem încadrarea în scopul și locul nostru unic. Apreciem slujirea cetățenilor din New Mexico, realizarea unei existențe durabile în mediul pe care îl ocupăm și integrarea noastră în comunitatea și regiunea frontierei sud-vest.
 • Transparență: apreciem și depunem eforturi pentru transparență în activitățile oamenilor și organizațiilor din colegiul nostru. Credem că acest lucru produce un mediu de cooperare și dialog deschis care ne permite cel mai bine să ne îndeplinim misiunea la universitate.

Locații

 • Las Cruces

  East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

  Întrebări