Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Introducere

New Jersey City University oferă o populație diversă de cursanți cu o educație excelentă.

Universitatea se angajează să îmbunătățească mediul educațional, intelectual, cultural, socioeconomic și fizic din regiunea urbană înconjurătoare și nu numai. Înființată în 1927 ca școală de formare pentru profesori, astăzi NJCU se numără printre cele mai cuprinzătoare universități din stat. Situat în Jersey City, New Jersey, unul dintre cele mai diverse orașe din țară și la doar câteva minute de New York City, Colegiul de Arte și Științe, Educație, Studii Profesionale și Școala de Afaceri din NJCU oferă 47 de programe de licență și 30 de absolvenți programe, inclusiv domenii emergente și interdisciplinare.

Studenții NJCU se angajează în experiențe riguroase de învățare aplicată care includ oportunități de studiu în străinătate și stagii de educație cooperativă. NJCU operează două site-uri suplimentare ale campusului - NJCU School of Business la Harbourside Plaza 2 din districtul financiar din Jersey City și NJCU la Brookdale în Wall Township din județul Monmouth. În plus, NJCU va deschide în curând o locație în campus în Fort Monmouth, New Jersey.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

De ce NJCU?

Intrați pentru a învăța, ieșiți pentru a servi

Moștenirea ta este pasiunea noastră.

 • Cea mai accesibilă instituție din statul New Jersey
 • Situat în cel mai divers oraș din țară și la câteva minute distanță de cel mai mare (New York City)
 • Top 10 „Cele mai bune orașe pentru absolvenții recenți”
 • Dimensiuni mici de clasă, conexiuni mari
 • Programe de diplome provocatoare și renumite
 • Viața studentă vibrantă

Declarația de misiune

New Jersey City University (NJCU) oferă unei populații diverse o educație excelentă. Universitatea se angajează să îmbunătățească mediul educațional, intelectual, cultural, socioeconomic și fizic din regiunea urbană înconjurătoare și nu numai.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg
Jopwell / pexels

Istoria NJCU

În timp ce New Jersey City University lungul istoriei sale s-a menținut cu fermitate la principiile sale fundamentale de acces și excelență, ea a crescut și a evoluat de-a lungul anilor pentru a deveni instituția marii oportunități pe care o are astăzi.

Înființată în 1927, ceea ce este acum New Jersey City University fost deschisă în 1929 sub numele de Școala Normală de Stat din New Jersey din Jersey City. A fost redenumit New Jersey State Teachers College din Jersey City în 1935 și Jersey City State College în 1958 înainte de a-și adopta statutul și numele actual în 1998.

Gradele și disciplinele evoluează

NJCU și-a început istoria ca fiind singurul colegiu de formare a profesorilor din țară cu un program de trei ani. Într-o singură clădire situată pe 10 hectare de-a lungul a ceea ce era atunci Bulevardul Hudson, a învățat 330 de femei și un bărbat, dintre care majoritatea erau rezidenți ai județului Hudson. În 1958, școala a fost autorizată să acorde diploma de licență în arte, iar anul următor a fost adăugat un masterat în educație. În 1962, a devenit unul dintre puținele colegii din Statele Unite cu o școală demonstrativă de educație specială când a început să administreze Școala A. Harry Moore, cu care a fuzionat oficial în 1963. În 1968, Jersey City State College a dezvoltat un liberal program de arte.

În 1998, Comisia pentru învățământul superior din New Jersey a aprobat cererea școlii pentru statutul de universitate și o schimbare de nume în New Jersey City University , iar instituția a fost restructurată pentru a include:

 • Colegiul de Arte și Științe, dedicat Colegiului de Arte și Științe William J. Maxwell în 2006, în onoarea absolventului din 1958, președinte emerit și profesor de istorie și educație distins
 • Colegiul de Educație, dedicat în 2007 ca Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education în cinstea alumnei, profesorului, teologului și umanitarului din 1937
 • Colegiul de studii profesionale

Medii îmbunătățite

De la înființarea sa, instituția cunoscută acum sub numele de NJCU a crescut în mod constant experiența studenților prin adăugarea de facilități de campus de ultimă generație, inclusiv:

 • Primul său cămin, Vodra Hall (1963)
 • Biblioteca Forrest A. Irwin (1968), care a fost dedicată din nou drept congresman Frank J. Guarini Library în 2000
 • Clădirea Sindicatului Studențesc (1976), dedicată clădirii Sindicatului Studențesc Michael B. Gilligan în 1985
 • Centrul de atletism și fitness (1994), dedicat în 2005 ca centrul de atletism și fitness John J. Moore, în onoarea absolventului din 1956 și al președintelui Consiliului de administrație 1989-2005
 • O clădire nouă de artă vizuală cu două etaje, cu o grădină de sculpturi, cu o lucrare a artistei de renume internațional Maya Lin (2003)
 • Sala de artă și științe George Karnoutsos, proiectată de Michael Graves, numită în onoarea absolventului din 1955 și profesor de filosofie pensionar care a donat 2,5 milioane de dolari universității (2006)

Cu fiecare pas de-a lungul istoriei sale istorice, NJCU a evoluat dintr-o școală pentru rezidenții zonei într-una care întâmpină studenți din New Jersey și Statele Unite și din țări din întreaga lume. Pe măsură ce comunitatea NJCU a devenit bogat diversificată, la fel și opțiunile de setări, în plus față de campus, care include acum 27 de clădiri de peste 51,46 acri.

În 2002, NJCU și Brookdale Community College din Wall, New Jersey, au lansat un parteneriat „Comunitate” pentru a oferi programe de absolvire a licențelor și masterelor pentru rezidenții din centrul și sudul New Jersey, iar în 2007, NJCU și-a deschis facilitatea Harbourside pentru afaceri absolvite programe în districtul financiar din malul mării din Jersey City.

În septembrie 2015, Școala de Afaceri NJCU, o instalație de ultimă generație, personalizată, s-a deschis la Harbourside Plaza 2 direct pe malul mării, adiacent stației PATH Exchange Place și la câțiva pași de stația de metrou ușor de pe Hudson Stradă. Facilitatea cu două etaje are 18 spații de instruire, două centre de științe ale datelor, un etaj comercial simulat, un auditoriu, birouri, zone de studiu, un salon pentru studenți și un centru mare de conferințe pe malul mării, cu vederi uimitoare asupra Manhattanului de Jos.

În timp ce comunitatea NJCU prețuiește istoria noastră comună, aceasta face doar parte din povestea noastră. Vă invităm să vizitați și să experimentați atmosfera noastră vibrantă, să explorați numeroasele noastre programe academice excelente, să cunoașteți oamenii noștri remarcabili. Suntem mândri de istoria noastră, dar suntem și mai încântați de ceea ce ne rezervă viitorul. Sperăm că ne veți alătura pentru capitolele următoare.

141895_pexels-photo-1438072.jpeg

Fii în centrul tuturor din Jersey City

Centrul orașului Jersey City

Centrul orașului Jersey City găzduiește „Wall Street West”, un district financiar în plină expansiune și locul noii Școli de Afaceri NJCU de 70.000 de metri pătrați de la Harbourside. Zona din centrul orașului oferă oportunități nesfârșite pentru stagii și locuri de muncă și este plină de galerii, teatre, restaurante și magazine cu amănuntul.

Descoperă comori ascunse

Fiind al doilea oraș ca mărime al statului, Jersey City are multe de oferit: străzi urbane pline de viață, cartiere comunitare, acri de spații verzi și repere istorice. La NJCU, înțelegem că împrejurimile noi și cerințele vieții colegiului pot fi uneori copleșitoare. Ne mândrim cu împărtășirea comorilor orașului și ne străduim să facem ca fiecare student să se simtă binevenit în casa lor departe de casă.

Global City

Cu una dintre cele mai diverse populații din țară, Jersey City este cu adevărat o tapiserie globală, bogată în patrimoniu. Cartierele sale găzduiesc comunități de popoare de origine italiană, cubaneză, filipineză, poloneză, evreiască, indiană, irlandeză, puertoricană, dominicană, africană, arabă și asiatică, printre altele. Această bogăție culturală și etnică este ceea ce face din Jersey City un loc atât de incitant pentru a trăi, a învăța și a crește.

Acces la New York

Situat convenabil, la doar câteva minute de New York, NJCU oferă studenților acces la capitala financiară a lumii și la tot ce oferă, inclusiv cele mai bune în artele vizuale și spectacolului, muzee renumite, evenimente sportive și culturale și oportunități de angajare de neegalat. Transportul public este ușor disponibil din campus până în inima orașului New York.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Întrebări