Keystone logo
New College Of Florida

New College Of Florida

New College Of Florida

Introducere

New College oferă un mediu de învățare personal și colaborativ, în care profesorii și studenții se angajează într-o explorare aprofundată a ideilor și a subiectului și în care studenții au libertatea de a-și planifica propriul curs academic și de a se pregăti pentru viitoarea lor carieră.

În calitate de „colegiu de onoare pentru artele liberale”, desemnat de statul Florida, New College este singurul colegiu public sau universitate din stat a cărui singură misiune este de a oferi un învățământ universitar de cel mai înalt nivel studenților de top din întreaga țară. Situat pe un frumos campus de 110 acri, pe însoritul golf Sarasota, New College oferă un mediu ideal de învățare pentru studenții curioși intelectual, motivați, care se dezvoltă prin învățare activă și sunt atrași de un curriculum intelectual riguros.

An după an, facultățile și studenții din New College obțin premii și premii de top. Misiunea noastră academică centrată pe studenți atrage în mod constant clasamente înalte de la cele mai prestigioase organizații. Suntem recunoscuți de Asociația Hispanică a Colegiilor și Universităților (HACU) ca instituție membru asociat, deoarece cel puțin 10% dintre studenții noștri actuali se identifică ca hispanici. Absolvenții noștri câștigă distincții la locul de muncă, contribuie la progresul științific și contribuie la serviciul public și la schimbările globale.

New College Of Florida este membru al Asociației Southern of Colleges and Schools Commission on Colleges, organismul regional pentru acreditarea instituțiilor de învățământ superior care acordă diplome în statele sudice. New College este un membru mândru al consiliului Public Liberal Arts College (COPLAC) și al Consorțiului pentru medii inovatoare în învățare (CIEL).

Locații

  • Sarasota

    Bay Shore Road,5800, 34243, Sarasota

    Întrebări