Keystone logo
NEOMA Business School MSc Wine & Gastronomie
NEOMA Business School

MSc Wine & Gastronomie

Reims, Franţa

15 Months

Engleză

La zi

31 Jul 2024

Oct 2024

EUR 18.500 *

În campus

* pentru curs de 1 an | 28.100 EUR pentru opțiunea MSc de 2 ani

Verificați toate evenimentele viitoare online și din campus!

Introducere

MSc Wine & Gastronomy este un program de master cu normă întreagă predat în limba engleză, care oferă o abordare cuprinzătoare, multidimensională a sectorului dinamic al marketingului alimentar și a băuturilor în inima uneia dintre cele mai renumite țări gastronomice din lume.

Cu sediul în regiunea Champagne, acest ecosistem educațional incomparabil la doar 45 de minute de Paris. Programul inovator de Master of Science oferă o privire din interior asupra dilemelor de marketing și management cu care se confruntă profesioniștii din domeniul alimentar, vinului, băuturilor spirtoase și ospitalității.

Obțineți certificările WSET!

Calificările WSET Nivelul 2 sau Nivelul 3 sunt oferite studenților prin parteneriatul nostru cu Campusul Avize Viti. Aceste certificări opționale permit studenților să-și valideze cunoștințele despre vin cu o certificare recunoscută la nivel internațional.

5 motive pentru a te înscrie în program

  • Învățați să gestionați provocările pieței specifice industriilor alimentare și a băuturilor.
  • Obțineți o privire de ansamblu la 360° și o perspectivă multidimensională a dinamicii marketingului alimentar și a băuturilor, încorporând producători, agenți de marketing, antreprenori și actori teritoriali.
  • Beneficiați de conținut academic premium ancorat cu ateliere profesionale pentru a deveni un expert în legătură între teorie, practică și cultură.
  • Înțelegeți dinamica din jurul consumului, marketingului și gestionării alimentelor, vinului, băuturilor spirtoase și băuturilor.
  • Învățați să combinați problemele moderne (cum ar fi tehnologia, internetul, schimbările climatice și globalizarea) cu moștenirea pentru a adapta și a asocia tradiția cu inovația.

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări