Keystone logo
Northeastern Illinois University MA în consiliere de cuplu și familie
Northeastern Illinois University

MA în consiliere de cuplu și familie

Chicago, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 24.731 / per semester *

În campus

* școlarizare rezidentă 6 ore de credit pe semestru: 412,19 USD / oră de credit. Învățământ nerezident 6 ore de credit pe semestru: 824,38 USD / oră de credit. Se pot aplica taxe suplimentare

Introducere

MA în consiliere în cuplu și familie pregătește elevii să lucreze ca consilieri cu indivizi, cupluri, familii și grupuri dintr-o perspectivă sistemică, pentru a încuraja și a menține relații interpersonale sănătoase. Cu accent pe stăpânirea abilităților clinice într-un context relațional, studenții se pregătesc să lucreze cu clienți diversi pentru o gamă largă de probleme clinice, inclusiv, dar fără a se limita la, conflict, decizii parentale, probleme de comportament, sexualitate, divorț, durere sau altă familie tranziții.

Programul oferă un curriculum academic cuprinzător și experiențe clinice supravegheate care integrează standardele Consiliului pentru acreditarea consilierii și a programelor educaționale conexe (CACREP).

Beneficiile programului

Programul îndeplinește cerințele educaționale pentru patru niveluri de licență ca consilier profesionist / terapeut în Illinois:

  • Consilier profesionist autorizat
  • Consilier profesionist clinic autorizat
  • Terapeut teritorial asociat cu căsătorie și familie
  • Terapeut teritorial cu căsătorie și familie

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări