Keystone logo
Next Education Group

Next Education Group

Next Education Group

Introducere

Fondat de profesioniști experimentați din corporații multinaționale, Next Education Group cultivă talentul pregătit pentru industrie din 2007. Geneza noastră provine dintr-o înțelegere profundă a peisajului de afaceri în evoluție, un peisaj din ce în ce mai influențat de progresele tehnologice rapide. În colaborare cu London Metropolitan University, NEXT a creat cu meticulozitate o suită de programe specializate de studii postuniversitare, universitare și executive, fiecare adaptată nevoilor unice ale diferitelor industrii.

La NEXT, cunoaștem ritmul neobosit al schimbării în lumea profesională, în special schimbările determinate de inovația tehnologică. Această înțelegere este baza abordării noastre față de educație. Oferim cursuri de master specifice industriei, concepute meticulos pentru a rămâne la curent cu competențele dinamice cerute în fiecare domeniu.

Programele noastre nu sunt doar despre transmiterea de cunoștințe; au scopul de a se asigura că managerii și liderii rămân la vârful domeniilor lor respective. Recunoscând programele solicitante ale directorilor care lucrează, NEXT se angajează să ofere educație la nivel de master, care este atât gestionabilă, cât și îmbogățitoare. Programele noastre sunt structurate pentru a oferi flexibilitate, oferind programe personalizate și suport robust de evaluare. Această abordare asigură că ofertele noastre educaționale nu sunt doar accesibile și accesibile, ci și o călătorie plăcută de creștere profesională și dezvoltare personală.

Ce se întâmplă?

VIITORUL ESTE DESPRE OAMENI INTELIGENTI. Este vorba despre cât de capabil și de relevant ești în vremuri în schimbare. Oricât de mult produsele au o dată de expirare, cunoștințele, abilitățile și capacitățile tale au și una. Aceasta înseamnă că trebuie să vă îmbunătățiți constant și să vă recalificați fie cu calificări, fie cu programe de dezvoltare a competențelor.

Întreprinderile publice și private trebuie să investească în perfecționarea și recalificarea capitalului uman pentru a rămâne în frunte în industriile lor. Mediul VUCA, tehnologiile în schimbare, preferințele clienților și așteptările angajaților presează în mod continuu întreprinderile să se schimbe într-un ritm accelerat în următorii ani. Aceasta înseamnă că companiile trebuie să-și perfecționeze și să recalifice angajații cu intervenții direcționate care abordează competențe specifice.

Oferta noastra

La NEXT credem în „Schimbarea vieților, schimbarea organizațiilor”. Suntem specializați în educația adulților și în perfecționarea și recalificarea directorilor corporativi pentru a-i menține relevanți cu vremurile în schimbare.

NEXT oferă mai multe masterate cu specializare în industrie, care vizează liderii corporativi. Acestea variază de la managementul afacerilor, lanțul de aprovizionare, transformarea digitală, managementul schimbării, managementul proiectelor, psihologia afacerilor, managementul aviației, relațiile internaționale, evenimentele – agrement și turism și managementul luxului. NEXT reunește experți din industrie ca profesori pentru a oferi aceste cursuri pentru a le face extrem de relevante pentru practicienii din industrie.

Colaboram cu London Metropolitan University, Marea Britanie pentru a aduce un portofoliu de programe de master specializate care vizează directorii corporativi. Universitatea Metropolitană din Londra a fost clasată pe locul 1 în Londra și pe locul 6 în Marea Britanie pentru calitatea predării de către The Times și Sunday Good Times University Guide 2022.

Mărturii studențești

Locații

  • Sharjah

    Sharjah Book Authority Building, Al Zahia Sharjah, UAE, , Sharjah

  • Dubai

    Burlington Tower, Duba, United Arab Emirates, 2602, Dubai

    Întrebări