Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Caracteristici Campus

Viața la campusul universitar

Viața la Campusul Universității Neapolis este o experiență unică de care se bucură studenții în timpul studiilor, care duce la o clădire de momente și amintiri prețioase care durează toată viața, pe măsură ce studenții se dezvoltă din punct de vedere academic și social. Universitatea Neapolis se angajează să creeze un mediu convenabil și sigur și a creat o comunitate universitară diversă, multilingvă, multiculturală, care respectă și îmbunătățește schimbul liber de idei și stiluri de viață.

Locația campusului universitar, diversele facilități și servicii creează mediul ideal pentru a încuraja cunoștințele, munca și viața de student, permițând fiecărui student să-și îmbogățească experiențele în timpul studiilor.

Campusul este situat convenabil în inima orașului, cu multe facilități la câțiva pași, cum ar fi stații de autobuz, bănci, plaje, baruri și restaurante, un centru comercial și cafenele.
Există rute zilnice de autobuz care interconectează orașul și oferă conexiuni către toate celelalte orașe și aeroporturi.

De ce Paphos

Combinația dintre trecutul istoric cu lumea modernă, climatul mediteranean blând, plajele, frumusețea naturală, transportul său excelent către exterior, precum și numărul de servicii pe care le oferă fac din Paphos un loc ideal pentru studiu.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale studiului la Universitatea Neapolis Paphos este că institutul de învățământ este situat în inima unuia dintre cele mai interesante orașe de pe litoral din Europa. Paphos are o populație permanentă de aproximativ 77.800 de locuitori.

 • Paphos un oraș plin de tineret, având una dintre cele mai mari rate de tineret 18-35 de ani, comparativ cu alte orașe cipriote.
 • Paphos este un oraș multicultural european modern care întâmpină oameni din întreaga lume, indiferent de originea etnică, socială sau religioasă.
 • Paphos, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, ca o răscruce de oameni și idei cu situri arheologice care mărturisesc un marș necruțător de 9000 de ani în istorie și cultură.
 • Paphos o destinație turistică internațională, datorită combinației unice de natură, istorie și climat mediteranean blând. Zboruri directe între Paphos și mari orașe grecești precum Atena, Patra, Salonic și Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Locații

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Întrebări