Keystone logo
Nazarene Theological College MA în teologie (ecologie)
Nazarene Theological College

MA în teologie (ecologie)

Didsbury, Regatul Unit

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Arts în teologie (ecologie) Pathway oferă studenților posibilitatea de a reflecta critic asupra conceptului de criză de mediu ca o temă și de a dezvolta punct de vedere teologic proeminentă o conștientizare a diferitelor moduri de răspuns teologic. Ei vor construi o înțelegere atentă a întrebărilor pe care gândirea și practica creștină le aduc ecologismului contemporan și modul în care impactul uman asupra mediului iluminează gândirea și practica creștină.

Acest Pathway unități de bază „s sunt ST7800 (Teologie și ecologie: Creație și criză) și ST7801 (Ecologismul și spiritualitate creștină). Teologia și ecologia întreabă ce legătură au gândirea și practica creștină cu criza ecologică: examinează textele biblice relevante, teologia creștină dintr-o varietate de domenii și învățarea pe teren pentru a obține o conștientizare a întrebărilor pe care le aduce gândirea și practica creștină la ecologismul contemporan și la modalitățile prin care examinarea atentă a impactului uman asupra creației lui Dumnezeu poate ilumina astfel de gânduri și practici. Ecologismul și spiritualitatea creștină reunesc instrumentele teologiei practice și istorice pentru a explora câmpul emergent al ecologiei contemplative. Clasa explorează provocările adresate teologului practic creștin și câteva moduri nuanțate pe care gândirea și practica creștină ar putea fi aplicate în acest context.

Această Pathway este oferită doar pe bază de fracțiune de normă sau cu învățare deschisă. Alte unități din această Pathway sunt enumerate mai jos, iar studenții pot alege, de asemenea, unități Elective din orice unitate oferită la NTC . Traseele flexibile cu jumătate de normă fac studiul accesibil tuturor - oriunde te-ai afla în lume!

Candidații la diploma de masterat în arte trebuie să aibă în mod normal o diplomă de onoare bună într-un subiect relevant pentru a fi admis la curs.

Toate predările la Colegiu se desfășoară în limba engleză, astfel încât solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să demonstreze competența în limba engleză prin finalizarea unui test IELTS cu scoruri acceptabile.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare