Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Introducere

Situată în Astana, Kazahstan, în Asia Centrală, Nazarbayev University este o universitate de cercetare cu renume internațional în creștere, combinând educația și inovația într-un campus de ultimă generație din secolul al XXI-lea. Nazarbayev University a devenit rapid cunoscută în întreaga lume pentru angajamentul său de a deveni o unitate de cercetare de top. Savanții NU efectuează cercetări într-o varietate de domenii și dau viață celor mai ambițioase proiecte. Cercetarea este susținută de fonduri interne și externe în fiecare an și desfășurată în laboratoare moderne.

Engleza este limba de predare și de cercetare la Nazarbayev University , iar sistemele de admitere și progres se bazează în întregime pe merit.

NU a publicat peste 5300 de articole într-o varietate de domenii de studiu, inclusiv 1100 de publicații ale studenților, atât individuale, cât și în colaborare; o rețea de peste 270 de laboratoare de cercetare și predare; depunerea a 164 de cereri de brevet; negocierea și semnarea cu succes a 6 contracte de licență; și achiziționarea a 106 brevete.

Pentru a afla mai multe despre angajamentul Nazarbayev University cu cercetarea sa și a deveni o parte a echipei, asigurați-vă că verificați procesul de admitere NU și examinați diferitele oportunități de finanțare bazate pe merite disponibile pentru viitorii studenți.

133758_133722_IMG_50861.jpg

Campus

NU este un campus universitar modern de cercetare care se adresează unui stil de viață confortabil în rândul rezidenților. Zonele de locuit sunt disponibile pentru orice, de la aranjamente de locuit individual la aranjamente de grup. În jurul campusului sunt oferite o varietate de restaurante pentru explorare culinară, în timp ce siguranța și securitatea sunt garantate prin carduri de control al accesului care limitează accesul la toate facilitățile campusului.

Complexul nostru sportiv de ultimă generație facilitează un stil de viață activ, indiferent de sportul și activitățile de care vă bucurați. Terenurile de sport în aer liber reglementate de clasă mondială oferă locul perfect pentru competiții intramurale pe echipe.

Există ceva pentru descoperirea tuturor în campusul NU.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Viața la NU

Studenții, personalul și facultatea care aleg să locuiască la NU descoperă Kazahstanul și se bucură de toate facilitățile acasă. Unitățile de cazare confortabile sunt împerecheate cu servicii de primă clasă pentru mâncare, cumpărături, îngrijire și alte nevoi personale. Multe servicii (inclusiv cabinetul nostru medical) sunt deschise 24 de ore din 24, pentru a servi în orice moment al zilei sau al nopții.

Atât studenților, cât și profesorilor le place să trăiască la NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

Cooperare internationala

Modelul pentru dezvoltarea strategică a Nazarbayev University se bazează în primul rând pe un parteneriat cu universitățile de top din lume. Fiecare dintre școlile și centrele de cercetare ale Universității a fost dezvoltată în cooperare cu universitățile și instituțiile de cercetare de frunte.

NU are ca scop promovarea internaționalizării la nivel de universitate prin cooperare internațională și parteneriate, poziționarea universității în arena globală a învățământului superior și sprijinul internațional pentru studenți, profesori și personal.

Parteneri academici și de cercetare strategici ai Nazarbayev University

 • Universitatea din Wisconsin-Madison (SUA) - partener pentru Școala de Științe și Umanități
 • Universitatea Duke, Școala de Afaceri Fuqua (SUA) - partener pentru Școala absolută de afaceri
 • Universitatea Națională din Singapore, Școala de Politici Publice Lee Kuan Yew (Singapore) - partener pentru Școala Absolventă de Politici Publice
 • Universitatea din Pittsburgh (SUA) - partener pentru Școala de Medicină
 • Universitatea din Pennsylvania (SUA) - partener pentru Școala Absolventă de Educație
 • Universitatea din Cambridge (Marea Britanie) - partener pentru Școala Absolventă de Educație
 • Colorado School of Mines (SUA) - partener pentru Școala de minerit și științifică
 • Lawrence Berkeley National Laboratory (SUA) - partener pentru Instituția Privată „National Laboratory Astana”
 • Universitățile asociate Oak Ridge (SUA) – partener pentru Instituția privată „Sistemul de cercetare și inovare Nazarbayev University ”

Parteneri strategici care au contribuit la dezvoltarea NU:

 • Universitatea din Warwick (Marea Britanie) - partener al Programului Anului Fundației Nazarbayev University între 2015 și 2016.
 • University College London (Marea Britanie) - partener pentru Școala de Inginerie și Științe Digitale a Nazarbayev University și Programul de certificare pregătitoare universitară între 2010 și 2015.

Caracteristici Campus

.

  Clasamente

  Locul 501–600 în clasamentul mondial al universităților 2024 (The Times Higher Education World University Rankings 2024)

  Acreditări

  Acreditat AMBA

  Mărturii studențești

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Întrebări