Keystone logo
National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

Introducere

Universitatea Națională din Rosario a fost creată în 1968 prin Legea 17.987. Structura sa de înființare a fost un detașament al Universității Naționale a Litoralului din care a luat primele sale organisme academice și administrative, care la acel moment constau din: facultățile de Științe Medicale, Științe, Inginerie și Arhitectură, Științe Economice, Filosofie, Drept și Politică Științe, stomatologie, științe agrare și școlile-spital și școlile secundare care depindeau de aceasta, pe lângă Institutul Superior de Muzică din Rosario.

De la înființare, Universitatea Națională din Rosario a început o relație activă cu societatea Rosario din care a generat fiecare dintre proiectele pe care le-a lansat și care s-a exprimat într-o creștere susținută în conformitate cu cerințele regiunii.

Structura sa actuală este formată din 12 facultăți, 3 școli secundare și un centru de studii interdisciplinare. Are o suprafață construită de 68.000 de metri pătrați, unde o ofertă academică este alcătuită din 171 de diplome postuniversitare, 63 de diplome universitare, 15 cursuri tehnice, 53 de grade intermediare, 26 de grade prin articulație cu sistemul de învățământ superior neuniversitar și 32 studii postuniversitare.

În ultimii ani, campusul virtual a fost adăugat la această ofertă academică, din care sunt oferite cursuri în modul la distanță și folosind suportul web ca mediu de predare.

Locații

  • Rosario

    Córdoba,1814, S2000, Rosario

    Întrebări