Keystone logo
National Taiwan Ocean University

National Taiwan Ocean University

National Taiwan Ocean University

Introducere

National Taiwan Ocean University (NTOU) a fost înființată în 1953 sub numele de Colegiul Provincial de Tehnologie Maritimă din Taiwan. Unsprezece ani mai târziu, în 1964, am devenit un colegiu maritim care oferea diplome de licență și master în diferite domenii maritime. În această perioadă, colegiul a fost susținut de guvernul provincial din Taiwan al Republicii China. În 1979, am devenit o instituție națională și am fost redenumiți Colegiul Național Taiwan din Știința și Tehnologia Marină. Un deceniu mai târziu, în 1989, colegiul a devenit o universitate cu drepturi depline.

În prezent, NTOU are șapte colegii - Științe și management maritim, științe ale vieții, științe și resurse oceanice, inginerie, inginerie electrică și informatică, drept și politici oceanice, precum și științe umaniste și sociale. Aceste colegii găzduiesc un total de 22 de departamente universitare, 12 institute universitare, 28 de programe de masterat și 20 de programe de doctorat.

Universitatea a suferit o mare creștere și schimbare și este acum recunoscută ca fiind unul dintre cele mai importante centre de învățare și bursă ale națiunii, în special în științele marine, studii maritime și pescuit.

Răspunzând nevoilor în schimbare ale societății și intereselor extinse ale studenților noștri, ne dezvoltăm într-o universitate cuprinzătoare, cu un accent maritim unic. Ne propunem să fim o instituție de învățământ superior cunoscută la nivel internațional. În acest scop, programele noastre de științe sociale și arte liberale se dezvoltă ca parte centrală a educației la NTOU. Universitatea se îndreaptă rapid spre a oferi un mediu și o cultură pozitive de învățare pentru creșterea intelectuală și personală, cu interesele oceanului ca caracteristică unică.

Locații

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Întrebări