Keystone logo
National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

Introducere

DE CE UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ TAIPEI EDUCATIEI?

  • Topuri în educație și formare a cadrelor didactice elementare: din 1895, Universitatea Națională de Educație Taipei este leagănul formării profesorilor de școală elementară. c
  • Facultate internaționale de top și oamenii de știință din străinătate și din Taiwan: acest program invită profesori din cadrul și Universitatea Națională din Taiwan precum și savanți de renume de la universități de peste mări.
  • Pionier în reforma de predare: încredințată de către Ministerul Educației pe proiecte , cum ar fi Învățarea prin cooperare, inovare în limba engleză de predare și de învățare pe mobil.
  • Practicum profesionale: NTUE are de legături puternice cu mai mult de 100 de școli din Taiwan, inclusiv propria noastră NTUE Experimental Școala elementară. Aceasta afiliere puternică oferă hands-on cruciale oportunități pentru predarea practicum.
  • Cele mai bune facilități: state-of-domeniu săli de clasă interactive, bazate pe caz săli de clasă de predare și cămine renovate, în inima capitalei Taipei.

Situat central în Taipei

campusul nostru este situat central în capitala Taiwanului. Este în imediata apropiere de o stație de metrou și toate facilitățile majore. On-campus chinez-Learning Center (primit mii de studenți în ultimii 5 ani) oferă o varietate de cursuri și resurse pentru studenții non-nativi pentru a îmbunătăți abilitățile lingvistice. Toate în toate, suntem una dintre cele mai bune destinații de studiu pentru studenții străini care urmăresc de grade în Taiwan.

Natue
Natue

Locații

  • Taipei

    No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

    Întrebări