Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Introducere

Din 2012, Numazu Kosen a oferit un program educațional consistent de 7 ani, care combină un curs departamental de 5 ani cu un curs avansat de 2 ani, cu accent special pe educația timpurie inginerească. Studenții pot obține o diplomă asociată în inginerie prin finalizarea curriculumului de studii de 5 ani și o diplomă de licență prin terminarea curriculumului de studiu de 7 ani. Oferim educație pentru a dezvolta un inginer competent, cu suficientă experiență practică și abilități analitice teoretice.

Am introdus un nou curriculum din cel de-al treilea an de școală în care, pe lângă cursurile de specialitate, elevii aleg unul dintre următoarele 3 cursuri: Cursul de inginerie a mediului și a energiei, Cursul de știință și inginerie a materialelor avansate sau Cursul de inginerie industrială pentru medicină & Welfare Instruments. Acest curriculum este integrat într-un program de educație inginerească numit „Programul de inginerie a sistemului interdisciplinar”. Cu aceste cursuri, oferim o educație care poate fi ajustată flexibil în funcție de nevoile regionale, avansarea tehnologiei și schimbările în structura industrială.

De asemenea, am introdus în sistemul nostru învățarea activă, citirea extensivă în limba engleză și pregătirea abilităților de comunicare pentru a dezvolta ingineri care au cunoștințe profunde nu numai în domeniul său special de inginerie, ci și într-o gamă largă de domenii de studiu, pentru a putea ia decizii adecvate din punct de vedere global.

Desigur, inginerii trebuie să posede o bună etică și umanitate. Studenții din clasele inferioare de la Numazu Kosen locuiesc în cămine. Prin această experiență de a trăi într-un grup, studenții sperăm să învețe bunătatea și cum să se înțeleagă cu ceilalți, autodisciplina și cum funcționează regulile și rolurile într-un grup. Astfel de experiențe pot contribui la creșterea încrederii și a capacității de a lucra într-un grup într-o carieră viitoare.

Numazu Kosen este singura instituție de învățământ superior din estul prefecturii Shizuoka care contribuie la industria regională, așa cum se întâmplă prin inițiativele Fuji Pharma Valley (o industrie, un guvern și un proiect academic) și prin instruirea inginerilor medicali Fuji (F-met).

Locații

  • Mangalore

    Mangalore, India

    Întrebări