Keystone logo
National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

Introducere

Prima universitate publică fondată după boom-ul economic din Taiwan în anii 1980, Universitatea Națională de Chung Cheng rupt teren după Yuan executiv adoptat planul de a construi universitatea în 1986, în onoarea regretatului președinte Chiang Kai-shek și să dezvolte învățământul superior în Yun-lin, Chia-Yi, și zonele Tainan. A fost fondat în mod oficial la 1 iulie 1989, cu Dr. LIN Ching-Jiang fiind primul președinte al Universității. În timpul etapei de început a Universității, cinci colegii au fost înființate: Colegiul de Științe Umaniste, Colegiul de Științe, Colegiul de Științe Sociale, Colegiul de Inginerie și Colegiul de Management.

Dr. CHENG Kuo-Shung, care a servit un termen de trei ani de la 10/douăzeci și un/1996-10/21/1999, a fost al 2-lea Președinte Universitatea din istorie CCU. În timpul mandatului său, Colegiul de Drept și Colegiul de Educație au fost fondate în 1998 și 1999, respectiv. In total, Universitatea este formată în prezent din șapte colegii care oferă 29 de programe de licență, 44 programe de Master, 29 Ph.D. Programe, 17 în servicii de programe universitare. Universitatea are mai mult de 960 de membri ai facultăților / personalului și aproximativ 12.000 de studenți.

Ca o universitate orientată spre cercetare, CCU își propune să ofere studenților cu abilități avansate și cunoștințe profunde în domeniile umaniste, științe, tehnologie, drept, și de management. Cu educația artelor liberale și al științelor, CCU se așteaptă ca elevii să învețe să se ocupe în mod eficient cu complexitatea provocărilor secolului 21.

Bazându-se pe fundația ultimilor 20 de ani, actualul președinte, dr Fong, Zhang Hua, conduce Universitatea să continue să depună eforturi pentru excelență academică, internaționalizare și interacțiunea activă cu comunitatea globală.

Campus Mediu

Campusul este situat în partea centrală a județului Chia-Yi, la 15 km de orașul Chia-Yi, care este de aproximativ 250 de kilometri sud de Taipei. Campusul ocupă un peisaj deschis de 132 de hectare pe un deal, cu mai mult de 200.000 de arbori din specii diferite. Pe un tur campus, unul poate fi uimit de clădirile elegante de diferite stiluri arhitecturale, înconjurat de copaci înalți, spații verzi deschise, și drumuri de lichidare, flancat cu copaci cu flori și arbuști înflorit în diferite anotimpuri. Campus în sine este un parc frumos, cu seninătate și deschidere, și este literalmente o gură de aer proaspăt în comparație cu campusuri mai urbane din Taiwan. Privit din câmpiile de mai jos, Universitatea seamănă cu un splendid palat pe un deal. În ciuda imaginii universității ca aparent turnul de fildeș exclus, universitatea este de fapt prietenos deschisă tuturor și servește comunității în multe feluri.

Clădirea Administration în centrul campusului este sinuos, chineză stil pas-piramidă, care acționează ca un punct focal de împământare pentru activitatea se întâmplă în jurul ei. In fata ei este un drum de cărămidă largă care duce la poarta principală a campusului. Drumul este blocat pentru traficul motorizat pentru mersul pe jos și cu bicicleta, un traseu principal pentru studenții care intră și ies din campus. Pe latura opusă se găsește o altă pasarelă de cărămidă mărginită de copaci și spații verzi. Această pasarelă duce la impresionanta piazza de cărămidă situată în fața Auditorium principal al campusului lui, și se deschide spre o caracteristică de apă circulară, care este un punct de reper și întâlnire loc comun.

Cu care se confruntă Auditorium este biblioteca și Informare Building, un impresionant, punct de reper falnic al Universității. Ea are mai mult de 891,610 de cărți, 7,315 periodice și mai mult de 1,212,927 microfilme, microfișe și CD-ROM-uri (2010.01.17 actualizate). Centrul său de calculator sprijină cercetarea academică, asistată de calculator instruire, servicii on-line de înregistrare, video-conferințe, de învățare la distanță lungă, și alte servicii multimedia. Centrul audio-video bibliotecii are cele mai actualizate, echipamente AV high-tech. În Biblioteca principală, curtea interioară cu acoperiș de soare adaugă lumină naturală la zonele de citire. Este o mare placere de a studia și de cercetare în acest mediu spațios și liniștit.

Gimnaziul este una dintre construcțiile cele mai splendide și scumpe în sudul Taiwanului. Acesta are două bazine de înot de dimensiuni olimpice (unul interior și unul exterior), un patinoar pe role, alei de bowling, precum și terenuri de tenis acoperite de baschet, volei, badminton și. In plus, dispune de camere pentru Judo, greutate de ridicare și de formare de circuit, pereți de stâncă alpinism interior, un stadion atletism olimpic în aer liber, precum și facilități desigur, ping-pong. Nu în ultimul rând, campusul întins are chiar un teren de golf cu 20 de fairways.

Activity Student Center este situat lângă Lacul Liniste. Structura in sine este foarte unic, cu cote diferite în interior. Din aceste etaje, unul poate avea o vedere superba a podului frumos arcuite care traversează lacul. La parter este spațioasă și mărginită, pe de o parte de lac, pe de alta prin una dintre diferitele cafenele din centru, iar pe o alta printr-o scară largă. Aceasta zona este adesea scena pentru diverse spectacole și activități de grup studențesc.

Lacul este un loc preferat pentru vizitatori și membri ai comunității universitare. Într-o zi insorita se va găsi familii și copii care se plimbă de-a lungul trotuarelor sale de piatră. În curând-a-fi căsătorit cupluri, în haine de nuntă plină, sunt adesea văzute prezintă pentru portrete de nunta lor. Lebede, rațe, prepelițe, broaște țestoase și pești din diferite specii formează propria lor comunitate pe lac. Ei fac această frumoasă parte a campusului un loc de refugiu de familie atractivă pentru orașele învecinate și județe, precum și un loc pentru plimbări romantice pe traseul din jurul lacului.

Constructiile pentru cele șapte Colegii sunt intercalate într-un campus parc-ca, fiecare cu stilul arhitectural unic simbolic al scopului și individualitatea ei. Toate camerele de casa diferite zone de odihnă, elev rula cafenele și curți mici.

Locații

  • Chiayi City

    No.168, Sec. 1, University Rd., Min-Hsiung Township, Chia-yi County 621, , Chiayi City

    Întrebări