Keystone logo
Nanyang Technological University - Nanyang Business School

Nanyang Technological University - Nanyang Business School

Nanyang Technological University - Nanyang Business School

Introducere

Despre Universitatea Tehnologică Nanyang

Universitatea Tehnologică Nanyang (NTU Singapore), intensă în domeniul tinerilor și cercetării, este pe locul 11 la nivel mondial. De asemenea, este situată pe locul 1 printre cele mai bune universități tinere din lume pentru al șaselea an consecutiv. Cu peste 100 de naționalități în campusul său, NTU este o universitate internațională vibrantă.

NTU găzduiește, de asemenea, instituții de talie mondială și descoperiri globale de cercetare. De asemenea, universitatea lucrează în strânsă colaborare cu cei mai mari jucători din industrie pentru ca cercetarea sa să fie relevantă pentru societate. Numai în ultimii ani, NTU a înregistrat un număr record de egalități cu jucători mari, precum Alibaba, BMW Group, Rolls-Royce, ST Engineering, SMRT și SingTel.

135907_NTUinfographicimage.jpg

Despre Nanyang Business School

Clasat în mod constant printre școlile de top din lume, Nanyang Business School (BNS) este dedicat educării liderilor de afaceri internaționali. Școala de afaceri Nanyang este prima din Singapore și dintre puținii selectați din lume care obțin acreditări de la ambele organisme globale de acreditare de afaceri, EQUIS (UE) și AACSB (SUA).

Campus 1 Nanyang Technological University

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Singapore

  Main Campus 50 Nanyang Avenue Singapore, 639798, Singapore

  • Singapore

   Novena Campus 11 Mandalay Road Singapore, 308232, Singapore

   Întrebări