Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Introducere

Educație internaționalizarea este o tendință inevitabilă a dezvoltării învățământului superior în cadrul contextului social al New Century Globalizarea precum și o oportunitate importantă de a aprofunda reforma educațională și de a realiza dezvoltarea salt înainte. Moștenind filosofia educațională a cultiva talente internaționale, Universitatea Nanjing din Poștei și Telecomunicațiilor (NUPT) promovează pe deplin cooperarea internațională și schimb prin intermediul platformei programului de educație chinez-străine, în scopul de a promova procesul de NUPT internaționalizare, în special cu universitățile din străinătate.

NUPT pe termen lung a stabilit relații de cooperare cu numeroase universități și institute de cercetare din 16 țări, inclusiv STATELE UNITE ALE AMERICII, Regatul Unit, Germania, Franţa, Canada, Rusia, Australia, Japonia, Singapur precum Hong Kong și Taiwan zone. Mai mult de 800 de profesioniști și oamenii de știință au vizitat NUPT și având în vedere prelegeri. NUPT De asemenea, a delegat personal mulți în străinătate pentru a participa la conferințe internaționale, în scopul de a procesului de schimb academic. NUPT a dezvoltat programe comune cu 11 universități din străinătate, inclusiv Universitatea Queen Mary din Londra, Marea Britanie, New York Institute of Technology, Statele Unite ale Americii, Etc pentru a cultiva talentele în domeniul tehnologiei informației. NUPT a promovat reputația la nivel internațional, prin găzduirea numeroase conferințe academice internaționale și regionale. Ca unul dintre bazele de formare pentru Asia-Pacific Telecommunity (APT) din 1990, NUPT a operat 20 de programe de formare deschisă 26 de țări și zone.

În scopul de a satisface nevoile de talente de înaltă calitate, cu dezvoltarea economiei sociale și de a promova internaționalizarea învățământului superior, susținute de specializări cheie și specializări conexe în universități de renume din străinătate, NUPT a început unele programe educaționale comune China-străine care vizează studenții interne, recrutați studenții străini să studieze în NUPTȘi cultivate în comun în domeniile de studenți științei, ingineriei și managementului.

NUPT Obiectivul de formare este de a utiliza programe comune pentru a cultiva studenților în talente internaționale la nivel înalt care sunt familiarizați cu cultura chineză și de Vest, au capacitatea de cercetare științifică și utilizarea deplină a talentelor sale, au o competitivitate puternică pe piața talente la nivel mondial, au o gândire independentă , capacitatea de inovare și spirit de echipa, au abilități bune de comunicare în limba engleză, și să fie pe deplin calificat pentru locurile de muncă în domeniul tehnologiei sau de administrare avansată.

Pe de nivelul educațional, NUPT acum se concentrează pe educație pentru studenți, se dezvoltă treptat, absolvent de învățământ și se extinde educația pentru studenții străini în mod activ. În prezent, NUPT a fondat International College NUPT-NYIT pentru Licenta, Și Programul de Master în comun cu Institutul Politehnic din New York University, precum și cu Universitatea Queen Mary din Londra.

Filosofia educației este după cum urmează: stabilirea de specialitate trebuie să țină pasul cu nevoia internațională; Setarea desigur trebuie să profite caracteristic și ambelor părți în considerare; cultivarea are drept scop cultivarea talentelor internaþionalizate, stabilirea brand NUPT talente, și anume talente la nivel înalt cu cunoștințe solide de bază și larg, capacitatea de puternică practică, de înaltă calitate, cuprinzătoare, spiritul inovator și orizont internațional. NUPT va continua să extindă cooperarea internațională și schimbul, să învețe experiență educație avansată, atragerea de surse de educație de bună calitate, să caute și să îmbunătățească modurile eficiente și bun sistem de cultivare talente internaționale.

În conformitate cu noua situație de învățare și punerea în practică a conceptului științific de dezvoltare, NUPT va urmări în mod consecvent calea de dezvoltare internaționalizată, împinge înainte cooperarea internațională și schimbul, și oferă putere și sprijin NUPT dezvoltarea generală.

Odată cu dezvoltarea schimburilor internaționale, mai multe universități internaționale și institute de cercetare și organizații au vizitat NUPT, prelegeri academice organizate, realizat schimburi academice și a discutat cooperarea cu NUPT. NUPT cooperarea internațională și să promoveze schimbul de actualizarea sistemului de cunoștințe al fiecărei discipline, se aplică cunoștințele în primul rând pentru învățământul universitar și îmbunătățirea NUPT educația și nivelul de predare.

Departamentul de Cooperare și schimburi Internaționale este un departament funcțional al NUPT care este responsabil pentru afacerile externe și dezvoltarea schimbului și cooperării internaționale. Este, de asemenea, un departament centralizat pentru activitatea de executare politicii naționale afacerilor externe, politica de educație internațională și gestionarea tuturor afacerilor externe ale universității. Departamentul este, de asemenea, mediul principal care se ocupă cu cooperarea internațională și schimbul precum împovărarea responsabilitățile duale ale politicii de screening stricte și de management al afacerilor externe. Funcțiile utilizate pentru departamentul sunt: administrare, Îndrumare, Coordonare și Serviciu. Sub conducerea NUPT Autoritățile, centralizarea în procesul de predare, cercetare și specialități științifice de dezvoltare, Departamentul de Cooperare și schimburi Internaționale este responsabil pentru elaborarea schemei de cuprinzător pentru schimbul internațional și cooperarea pentru NUPT, Executarea politicii de afaceri externe NUPT, Coordonarea afacerile internaționale de schimb academice de NUPT. În conformitate cu cerințele și ideile pentru a servi disciplina-cheie, de laborator cheie, proiect cheie și talente cultivare, NUPT se concentrează pe schema de dezvoltare cuprinzătoare și un plan, în mod activ inovează, întărește schimbul și cooperarea cu bine-cunoscute universități și institute academice din întreaga lume, promots nivel didactic, de cercetare și de management științifice, îmbunătățește reputația internațională a NUPT, Și servește construirea și dezvoltarea NUPT.

Departamentul de Cooperare și schimburi Internaționale este responsabil pentru lucrările, cum ar fi organizarea și coordonarea cooperării internaționale și a schimbului, managementul conferinței academice internaționale, managementul de perioadă lungă și scurtă perioadă de experți străini, contactul cu institutele de învățământ și de cercetare științifică în Hongkong, Mocau și Taiwan zone, precum și extinderea schimburilor și cooperării cu institutele de învățământ de acolo. Guvernele, universitățile și institutele de cercetare științifică din întreaga lume, NUPT se așteaptă cu sinceritate vizitele dvs. NUPT precum și pentru a da prelegeri, să dezvolte schimburile academice și de cooperare în domeniul cercetării științifice cu NUPT. Studenții din întreaga lume sunt binevenite pentru a studia în NUPT pentru a obține de doctorat, masterat și de gradul de licență.

Locații

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Întrebări