Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Introducere

Nanjing University of Information Science and Technology este o universitate națională de construcții „dublă de primă clasă” și o universitate cheie de sprijin pentru construirea de universități de nivel înalt din Jiangsu. Școala a fost fondată în 1960 și s-a născut ca răspuns la nevoile noii strategii naționale a Chinei și a construcției economice naționale. Este afiliat Biroului Meteorologic Central (Comisia Militară), cunoscut anterior ca Școala de Meteorologie, Universitatea Nanjing. Universitatea cheie a fost redenumită Universitatea Nanjing de Tehnologia Informației în 2004. Din 2007, construcția comună a Guvernului Popular Provincial Jiangsu, Administrația Meteorologică din China, Ministerul Educației și Administrația Oceanică de Stat a fost realizată succesiv. Acum este o universitate înființată în comun de guvernele centrale și locale administrate în principal de provincia Jiangsu.

Școala este situată în districtul nou Jiangbei, Nanjing. Campusul acoperă o suprafață de aproximativ 2.000 de acri. În prezent există mai mult de 30.000 de studenți cu normă întreagă, aproape 4.000 de masteranzi și doctoranzi și mai mult de 1.700 de studenți internaționali.

Școala are caracteristici distinctive. Știința atmosferică a fost selectată ca disciplină națională de construcție „dublă de primă clasă”. Acesta a fost clasat pe primul loc în țară la evaluarea disciplinei de primul nivel a Ministerului Educației și a primit un nivel A +. Meteorologia este o disciplină cheie națională. Cele patru discipline ale științei mediului și ecologiei se clasează printre primele 1% din disciplinele ESI din lume. Are 6 puncte de autorizare a nivelului de doctorat de nivel 1 în știința atmosferei, știința și ingineria mediului, ingineria informației și comunicării, știința și ingineria managementului, matematică și istoria științei și tehnologiei, 22 puncte de autorizare a masterului de nivel 1 în disciplinele de primul nivel și 14 puncte de autorizare a diplomei profesionale Puncte, 71 de licențe universitare (inclusiv specializări) sunt distribuite în 9 discipline: știință, inginerie, arte liberale, management, economie, drept, agricultură, artă și educație. Există „știința atmosferică”, „știința și ingineria mediului” și „matematica”. Stație mobilă de cercetare post-doctorală „Management Science and Engineering”.

Locații

  • Nanjing

    No.219, Ningliu Road, Nanjing, Jiangsu, China, , Nanjing

    Întrebări