Keystone logo
Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Introducere

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology este o tânără universitate dedicată formării specialiștilor în biotștiințe și biotehnologie. Scopul instituției este dublu: în primul rând, înzestrarea absolvenților cu viziune, creativitate și busolă morală pentru a iniția o nouă eră, cultivând caracterul și învățarea largă și inculcând cunoștințe specializate și abilități în științe și, în al doilea rând, să contribuie la dezvoltarea comunităților locale, industriei, schimbului internațional și culturii academice.

În prezent, ne confruntăm cu o serie de probleme provocatoare, la nivel global, dar cu implicații personale, printre care poluarea mediului, siguranța alimentelor, bolile cu debut la adulți, noile boli infecțioase și lipsa de energie. Domeniul bioștiinței, care are un rol cheie de jucat în rezolvarea acestor probleme dificile, a fost creat prin combinarea unei varietăți de discipline academice diferite. Vă încurajez pe toți să studiați abordările fundamentale ale unei varietăți de discipline, începând cu științele umaniste, și să dezvoltați capacitatea academică care vă va permite să le combinați în gândirea voastră. Noi, ca departament, vom face tot posibilul pentru a vă sprijini în acest efort. Sper că veți face o anchetă exhaustivă asupra demnității vieții de pe Pământ și veți înțelege ce înseamnă să trăiți astăzi prin limbajul și gândirea științei pe măsură ce creșteți și vă dezvoltați, devenind bio-tehnicieni și cercetători cu sinceritate, bunătate și curajul de a urmări o societate durabilă.

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology este o universitate mică și intimă situată în mijlocul minunatei frumuseți naturale din regiunea Kohoku. În calitate de studenți, aveți întotdeauna ocazia să vă amestecați cu facultatea. Veți întâlni colegi mai vechi de care puteți depinde prin activități de club și în laborator. Te-aș încuraja să iei inițiativa de a comunica și de a-ți face prieteni în activitățile din clasă și în laboratoare deopotrivă. Acest lucru vă va ajuta să descoperiți ce este unic la voi înșivă și vă va permite să luați un rol activ ca student universitar.

Locații

  • Nagahama

    Nagahama, Japonia

    Programe

    Întrebări