Keystone logo
Muscat University MSc International Logistics and Supply Chain Management
Muscat University

MSc International Logistics and Supply Chain Management

Muscat, Oman

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Logistica internațională și lanțurile de aprovizionare afectează persoanele și corporațiile la nivel global și au un impact semnificativ asupra competitivității corporative pe piața extrem de competitivă de astăzi. Acest program este dezvoltat și pregătit pentru a îmbogăți studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona și a promova logistica internațională și lanțurile de aprovizionare.

Acest program oferă studenților o conștientizare și o înțelegere aprofundată a lanțurilor de aprovizionare durabile și a logisticii; cum să planificați și să gestionați eficient operațiunile zilnice; cum să atenuați și să gestionați diferitele riscuri ale lanțului de aprovizionare; managementul transportului de marfă; aplicarea corectă a abordărilor analitice pentru a rezolva problema lanțurilor de aprovizionare și logistică; strategii la scară globală; managementul afacerilor internaționale; si managementul transportului de marfa.

În cadrul acestor subiecte, studenții vor avea o cunoaștere suficientă a abordărilor, strategiilor și modelelor care sunt utilizate pentru a depăși provocările și dificultățile organizaționale. Acest lucru va permite studenților să recunoască complexitățile și provocările din cadrul logisticii și managementului lanțului de aprovizionare, sprijiniți de gândirea creativă și critică pentru a prezenta soluții eficiente.

Călătoria de învățare a programului se va încheia cu un proiect de cercetare/dizertație, oferind studenților șansa de a efectua cercetări aprofundate legate de logistică și lanțuri de aprovizionare, supravegheate de doi supraveghetori academici cu experiență. Subiectele de cercetare acoperă un spectru larg de subiecte, cum ar fi lanțurile de aprovizionare durabile, economia circulară, finanțarea lanțului de aprovizionare, proiectarea rețelei lanțului de aprovizionare, achizițiile, gestionarea stocurilor și operațiunilor și industria 4.0 și managementul lanțului de aprovizionare.

Până la sfârșitul acestui program, studenții ar fi dobândit abilități și abilități strategice, tactice și operaționale foarte dezvoltate pentru a îmbunătăți performanța logisticii și a lanțurilor de aprovizionare și pentru a îmbunătăți competitivitatea și sustenabilitatea corporativă.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Science în Interpretarea serviciilor de sănătate
 • MSc in Luxury Management & Marketing
  • Shanghai, China
  • Saint-Étienne, Franţa
  • + 1 Mai mult
 • Master Managementul Strategic al Afacerilor
  • Leeds, Regatul Unit
  • Manchester, Regatul Unit
  • + 2 Mai mult