Keystone logo
Maritime University of Szczecin Inginerie Mecanica - Domeniul de specializare Constructii si Exploatare Sisteme Energetice Marine
Maritime University of Szczecin

Inginerie Mecanica - Domeniul de specializare Constructii si Exploatare Sisteme Energetice Marine

Szczecin, Polonia

3 Semesters

Engleză

La zi

15 Jul 2024

01 Oct 2024

PLN 13.500 / per year *

În campus

* aproximativ 3000 EUR | taxa de școlarizare pentru cetățenii UE redusă cu 72%

Introducere

Un absolvent de Inginerie Mecanică - Zona de specializare Construcții și Exploatare Sisteme Energetice Marine i se acordă gradul de Magister Inginerie (corespunzător Masterului de Inginerie). Persoana poate îndeplini funcția de ofițer în departamentul de inginerie a navelor maritime sau poate fi angajată într-un șantier naval de reparații, precum și în departamentele de întreținere ale întreprinderilor precum centrale electrice și de încălzire, fabrici de hârtie, oțelării, porturi, stații de tratare a apelor uzate, și stații de pompare. Angajarea este, de asemenea, posibilă în instalațiile de generare, transfer și distribuție a energiei electrice, precum și în energie regenerabilă, întreprinderi de exploatare a parcurilor eoliene on-shore și offshore, fabrici de producție de dispozitive electrice, centrale electrice, precum și centrale electrice și de încălzire, producători de construcții de susținere, dispozitive de fixare, dispozitive de izolare și sisteme.

Profilul programului este în întregime academic și conceput pentru a pregăti studenții să urmeze studii suplimentare sau să urmeze cariere universitare de cercetare/predare. Programul nu oferă nicio licență profesională de navigație.

Program special pentru navigatori - Dacă sunteți navigator care lucrează pe mare, dar nu aveți suficient timp pentru a urma studii regulate de masterat, atunci puteți urma studiile noastre de masterat cu jumătate de normă în inginerie mecanică. Acestea sunt livrate de luni până sâmbătă timp de 10 săptămâni consecutive, restul anului fiind gratuit pentru a vă continua cariera. Verificați aici taxa de școlarizare, deoarece diferă de programul cu normă întreagă. Documentele necesare pentru programul de masterat cu normă parțială în inginerie mecanică sunt aceleași cu cele pentru programul de studii cu normă întreagă.

Studiile durează 1,5 ani (3 semestre).

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări