Keystone logo
© The photo rights are held exclusively by the Maritime University of Szczecin.
Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Introducere

Maritime University of Szczecin a fost înființată în 1947. Antrenăm navigatori pentru flotele comerciale din întreaga lume. Oferim studii universitare și postuniversitare în domenii precum navigație, transport și inginerie mecanică. Toate programele noastre sunt mixte - femeile reprezintă aproximativ 30% din toți studenții noștri. Livrăm 7 programe în limba engleză, adică BSc și MSc în Navigație, BSC și MSc în Inginerie Mecanică, MSc în Transport + 2 programe part-time pentru navigatori. Celelalte 21 de programe sunt oferite în limba poloneză. Taxele de școlarizare sunt accesibile și variază de la 2.800 EUR la 4.533 EUR pe an (în funcție de programul ales).

La universitatea noastră, există o comunitate internațională puternică de aproximativ 500 de studenți străini din 20 de țări. Pentru majoritatea studenților noștri internaționali, oferim un loc într-unul dintre căminele noastre (există camere duble și triple disponibile pentru studenții din primul an). Căminele sunt situate chiar în centrul orașului și prețurile încep de la 102 EUR pe lună.

Toți studenții pot beneficia de burse și burse, care se acordă atât pentru performanță academică sau sportivă, cât și pentru studenții care se află temporar într-o situație financiară dificilă.

Nivelul de predare este foarte ridicat și în conformitate cu standardele internaționale stabilite pentru formarea navigatorilor. Cadrele noastre didactice sunt practicieni cu mulți ani de experiență pe mare. Predarea se desfășoară în săli de clasă moderne, laboratoare de înaltă tehnologie, simulatoare, inclusiv simulatorul avansat de navă cu misiune completă și la bordul navei noastre de instruire. După cursuri, studenții pot participa la activități sportive din 11 secțiuni diferite, pot participa la cluburi de studiu sau se pot alătura corului nostru renumit și premiat.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Szczecin

   ul. Wały Chrobrego 1-2, room 101 70-500 Szczecin, 70-500, Szczecin

  Întrebări