Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master în design de mașini de curse (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master în design de mașini de curse (AAE)

Modena, Italia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.160 / per year

În campus

Introducere

Curriculum-ul în proiectarea mașinilor de curse (RCD) face parte din cursul de master în inginerie auto avansată (AAE) și oferă un nivel înalt de pregătire privind dinamica vehiculului și cele mai inovatoare materiale legate de proiectarea mașinilor de curse. .

Cursul durează doi ani academici și este conceput pentru studenții care urmăresc o carieră ca ingineri de proiectare și producție , experți în dezvoltarea mașinilor de curse , cu un accent special pe aerodinamică fundamentală și aplicată , dinamica avansată a vehiculelor , proiectarea cu greutate redusă și fabricarea șasiului din fibră de carbon. si componente .
Acesta acoperă principalele aspecte ale sistemului de cadru al vehiculului și arhitectura mașinii de curse, cu accent deosebit pe utilizarea materialelor și soluțiilor speciale. O atenție specială este, de asemenea, pusă pe natura extrem de experimentală a activităților de dezvoltare și pe aspectele de performanță aerodinamică.

Numărul de locuri este limitat la maximum 26 de studenți. Admiterile se bazează pe merit și interviuri care evaluează motivațiile și abilitățile. Toate predațiile sunt livrate în întregime în limba engleză.

Primul semestru al primului an universitar este comun celorlalte programe ale Cursului de Master în Inginerie Auto Avansată și se desfășoară la Departamentul de Inginerie Enzo Ferrari (Campusul Modena).
Începând cu al doilea an universitar, toate cursurile se țin la Academia Dallara (prestigiosul centru de formare din Dallara, situat în Varano De' Melagari - PR).

Facultatea internațională a lui MUNER este formată din lectori și profesioniști cu înaltă experiență . Conținuturile cursurilor au fost definite împreună cu contribuția companiilor partenere pentru a se asigura că pregătirea este în conformitate cu cerințele actuale ale pieței muncii.

Programul solicită studenților să participe la numeroase activități de laborator , fie în campus, fie la sediul partenerilor industriali, în conformitate cu o abordare „ învățare prin practică ”. Include, de asemenea , stagii de practică obligatorii în companii private și activități de pregătire a tezei în laborator , care sunt desfășurate folosind o abordare „lucru de proiect”.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări