Keystone logo
Masaryk University Faculty of Economics and Administration Master în Dezvoltare Regională și Turism
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Master în Dezvoltare Regională și Turism

Brno, Republica Cehă

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

În campus

* pentru întregul program de 2 ani

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Vrei să participi la dezvoltarea orașului sau regiunii tale? Doriți să creșteți nivelul de trai al locuitorilor lor și atractivitatea pentru turiști și investitori? Vă interesează de ce unele regiuni sunt mai puțin dezvoltate din punct de vedere economic și social și cum să le îmbunătățiți situația? Sau doriți să înțelegeți funcționarea destinațiilor turistice individuale și impactul turismului asupra zonei date? Așa că studiază programul Dezvoltare Regională și Turism!

În timpul studiilor, veți înțelege mai bine condițiile de dezvoltare în anumite localități. Veți afla ce poate însemna pentru regiune, de exemplu, prezența unor companii, a unor oameni bine educați sau a obiectivelor turistice. Veți obține o perspectivă asupra funcționării politicii regionale și de inovare și a principiilor acordării de subvenții pentru proiectele de dezvoltare. De asemenea, veți învăța cum să pregătiți aceste proiecte, astfel încât să puteți obține bani pentru implementarea lor. Veți analiza subiecte de mediu și veți afla ce instrumente pot fi folosite pentru a preveni poluarea mediului. Veți încerca, de asemenea, sarcini practice din managementul turismului și marketing.

  • Singura școală din Republica Cehă care combină studiul dezvoltării regionale și turismul
  • Studiază turismul în al doilea cel mai atractiv oraș din Europa

Studii de urmărire

Finalizarea cu succes a programului vă poate ajuta să aplicați pentru programele noastre de doctorat cu normă întreagă sau combinate oferite în limba engleză sau pentru programe cu orientare similară în Republica Cehă sau în străinătate.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare