Keystone logo
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Introducere

Despre noi

Facultatea de Economie și Administrație a fost fondată în 1991 ca prima facultate a Universității Masaryk înființată după Revoluția de Catifea. Astăzi, facultatea oferă educație economică pentru aproape trei mii de studenți nu numai în cehă, ci și în engleză și franceză. Pe lângă educația de înaltă calitate, facultatea se concentrează pe cercetare: în institutele noastre operează oameni de știință excelenți care se ocupă de o gamă largă de subiecte de experți. Poți afla spre ce se îndreaptă în prezent facultatea în Planul strategic al UM FEA.

44756_8366714231_b48ee0bd4d_b.jpg

Performanţă

Predare de prima calitate. Absolvenți de dorit. Cercetare de nivel superior. Cooperare internationala. Articole de experți în reviste. Comentarii la știrile economice. Cooperare cu parteneri cunoscători. Lucrăm la maxim pentru studenții noștri.

Eficienţă

În calitate de economiști, obținem o eficiență peste standard în managementul resurselor. Mai mult, suntem sprijiniți de parteneri în aranjarea de formare practică a studenților sau în furnizarea de donații financiare pentru evenimentele facultății. Putem profita la maximum de o situație proastă. Suntem gospodari, dar nu în detrimentul calității educației.

Solidaritate

Misiunea noastră principală este să creștem nivelul de educație, dar ne pasă și de îmbunătățirea calității vieții în regiune sau cultură. Organizăm și participăm la multe evenimente pentru membrii facultății și publicul larg. Ne simțim responsabili atât pentru facultate, cât și pentru societate.

44758_dsc_0276.jpg

Premii și certificate

facultate parteneră AIESEC
Facultatea de Economie și Administrație a primit premiul 2017 Partner Faculty de la filiala AIESEC din Brno.

acreditare EAPAA
Facultatea a fost acreditată de prestigioasa asociație internațională EAPAA pentru programul Economie și Administrație Publică. Potrivit Asociației, programul îndeplinește cerințele internaționale, care se bazează pe programe de studii axate pe administrația publică.

acreditare ACCA
Facultatea a obținut o acreditare prestigioasă ACCA. Studenții pot obține un certificat ACA care demonstrează cunoștințe teoretice și practice profunde ale problemelor specialiștilor contabili și financiari.

Statistică

 • Peste 14 000 de absolvenți de succes din 1994
 • 2 995 de studenți cu normă întreagă
 • 220 de angajați, inclusiv 15 profesori și 28 lectori superiori

  Mărturii studențești

  Locații

  • Brno

   Masaryk university Faculty of Economics and Administration Lipová 41a , 602 00, Brno

  Întrebări